Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 18/06/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 795 – data d’emissió: 18-6-2024

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Audició del segon acte del musical Old Friends (només 9 temes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: S 62º 58’; W 60º 39’(Companyia Peeping Tom. Concepció i direcció: Franck Chartier. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran); òpera: Adriana Lecouvreur (de Francesco Ciléa. Dir. D’escena: David McVicar. Gran Teatre del Liceu); Piaf! The Show (dir.: Gil Marsalla. Teatre Tívoli). Reposició: L’illa deserta (Sala Villarroel). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès i Barcelona. Notícia: Entrega dels premis Tony de teatre.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Fermí Reixach; Philippe Leroy i Anouk Aimée (intèrprets); Françoise Hardy (cantant, compositora i actriu) i Joan Enric Lahosa (Crític i historiador del cinema).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica del film: Hit Man. Asesino por casualidad (Richard Linklater) i El pequeño Nicolás (Amandine Fredon i Benjamin Massoubre. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 19 Juny). Notícia: Conxita Casanovas premiada amb el Premi Nacional de Periodisme Cultural 2024.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Old Friends (Música i lletres de Stephen Sondheim. 9 temes, original London cast, 2022); Piaf! The Show (cançons L’accordéoniste (música i lletra de Michael Emer) i Non, je ne regrette rien (música de Charles Dumont, lletra de Michel Vaucaire, totes dues cantades per Nathalie Lermitte); Suffs (música i lletres: Shaina Taub, cançó: Let Mother Vote (original Broadway cast, 2024) i The Outsiders (música i lletres de Jonathan Clay i Zach Chance. Tema: Tulsa’67 (original Broadway Cast, 2024). Tots dos musicals premiats amb el Tony. De l’òpera: Adriana Lecouvreur. Música de Francesco Ciléa. Tema: Io son l’umile ancella (cantat per Maria Callas). De les bandes sonores dels films següents: Bloc homenatge a Anouk Aimée: Films: Lola (música de Michel Legrand, temes: C’est moi, c’est Lola (veu Anouk Aimée); Roland rêve i Pour Anouk); Los amantes de Montparnasse (música de Paul Misraki. Tema: Je t’aime, Jeanne); Sodoma y Gomorra (música de Miklos Rozsa. Tema: Prelude); Fellini Ocho y medio (música de Nino Rota. Tema principal) i Un hombre y una mujer (música de Francis Lai. Tema principal). I del film: Hit Man. Asesino por casualidad (música de Graham Reynolds. 1 tema). I la cançó: Tous les garçons et les filles (música de Roger Samyn. Lletra de Françoise Hardy, cantada per ella).

BUSCAR PER DIA

juny 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius