Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 21/05/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 791 – data d’emissió: 21-5-2024 

  • ANIVERSARIS: Avui se celebra el 120 aniversari del naixement de Thomas “Fats” Waller (compositor, pianista i cantant).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Amnèsia (de/dir.: Nelson Valente. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita); Llegat (de Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodríguez Clusella. Teatre Akadèmia). Els Musicals de Guinovart (al Teatre Auditori) i Michael’s Legacy (amb la Jackson Dance Company. Dir.: Núria Carreras i Ximo Fillol. Teatre Poliorama). Repàs cartellera: Ripollet (festa del 30 aniversari de l’Associació d’Espectadors i altres); Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.  Notícia: Nominacions als Premis Max de Teatre (entrega dia 1 Juliol).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La impaciencia del corazón (Bille August, a Ripollet, dia 22 Maig); Lo que sucede después (Meg Ryan); Furiosa: de la saga Mad Max (de George Miller); Calladita (Miguel Faus); Caída libre (Laura Jou); Disco, Ibiza, Locomía (Kike Maíllo) i Segundo Premio (Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez). Films vistos i no comentats: Víctima imperfecta i Los buenos profesores. Films estrenats i no vistos: La caja de cristal; 3 días máximo; Amigos imaginarios i Un sol radiant.
  • TEMES MUSICALS: Bloc Fats Waller: Temes: Honeysuckle Rose; How Can You Face Me?; The Joint Is Jumpin; The Jitterburg Waltz; Lulu’s Back in Town; Christopher Columbus; Tha’t Ain’t Right (*) i Ain’ Misbehavin (tots compostos e interpretats per Fats Waller, excepte (*) que es de Nat King Cole. Els dos darrers inclosos a la banda sonora del film Stormy Weather. Altres bandes sonores: Furiosa. De la saga Mad Max (música de Junkie XL. Tema: Gastown); Segundo Premio (cançó Segundo Premio, de Los Planetas); Locomía (cantat per Locomía) i la cançó: Le temps du Muguet (cantada per Francis Lamarque, inclosa al film Los buenos profesores). Cançó: Xanadú (cantada per Olivia Newton John, del film Xanadú e inclosa a l’obra Llegat). Tambe: Cancó: Shine (de Take That, inclosa a Llegat). Cançó: Billie Jean (de Michael Jackson, inclosa a l’espectacle Michael’s Legacy). I dels musicals: Scaramouche (tema: Scaramouche. Música d’Albert Guinovart, lletra de Joan Lluís Bozzo; David Pintó i Joan Vives. Original Barcelona cast, 2016) i Flor de Nit (tema: Flor de Nit, música d’Albert Guinovart, lletra de Manuel Vázquez Montalbán. Original Barcelona cast, 1992).

BUSCAR PER DIA

maig 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius