Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 14/05/2024

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 790 – data d’emissió: 14-5-2024 

  • ANIVERSARIS: 150 anys del naixement del pioner català Fructuós Gelabert i 100 anys de l’estrena dels films Avaricia i Les mans d’Orlac.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Roger Corman (director, productor i guionista).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Breu introducció al western (de Joan Yago. Dir.: Llàtzer Garcia. Sala Flyhard); Como si pasara un tren (de/dir.: Lorena Romanin. Sala Versus Glòries) i Helen Keller, A muller marabilla! (Idea de Chusa Pérez. Dramatúrgia i direcció: Xron Chévere. Teatre Lliure de Gràcia). Repàs de cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Barcelona
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Marisol, llámame Pepa (Blanca Torres); Nina (Andrea Jaurrieta); Hasta el fin del mundo (Viggo Mortensen); El reino del planeta de los simios (Wes Ball); Deep Sea. Viatge a les profunditats (Tian Xiaopeng); Tarot (Spenser Cohen i Anna Bradley) i Una mujer italiana (Cabrini) (Alejandro Monteverde). Films estrenats i no vistos: El Rei Peret (estrena a Tv3); As Neves; Aire; Aquellos maravillosos días; Querida desconocida i Amor y caída de John GallianoNotícies: Avui ha començat el Festival de Cannes (77ª edició).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de la sèrie Mi reno de peluche i del film L’amour fou de Jacques Rivette (1969).
  • TEMES MUSICALS:. De les bandes sonores dels films següents: Alma torturada (música de Joan Pineda, 1 tema), Les mans d’Orlac i Avaricia (temes de Joan Pineda (1 per cada film) i dos temes més de Carl Davis per Avaricia); La caida de la casa Usher (música de Les Baxter, 1 tema); Frankenstein Unbound (música de Carl Davis,1 tema); El milagro de Anne Sullivan (música de Laurence Rosenthal, 1 tema); Nina (música de Zeltia Montes); El reino del planeta de los simios (música de John Paesano, 1 tema) i L’amour fou (cançó: Fa Fa Fa Fa (Sad Song) d’Otis Redding). Del musical: Funny Girl (cançó People, música de Jule Styne i lletra de Bob Merrill, cantat en català per Núria Feliu (Gent). I de la sèrie Mi reno de peluche (música d’Evgeni Galperine i Sacha Galperine, 1 tema).

 

BUSCAR PER DIA

maig 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius