Skip to content
Menu
Info Setmanal 21/03/2024

A l’Info Setmanal 622 hem conegut les reivindicacions d’un grup de famílies amb fills amb discapacitat, que no poden fer front al copagament del transport adaptat que fins ara tenien gratuït. N’hem parlat amb membres de l’entitat Sonreír es vivir; Carmen Albalate, presidenta de l’entitat, i Luis Solà, Roser Badenas, Merche Perera, Nieves Rodríguez i Nieves Conesa. També s’hi ha pronunciat la regidora de Drets Socials, Sonia Martín. Posteriorment, hem parlat sobre la 1a Trobada Derbi de Ripollet, que organitza la nova entitat Ripollet Motor (unió de les antigues Motoclub Ripollet i Escuderia Ripollet), amb un dels seus membres, Antoni Fonollet. A continuació, hem conversat amb el periodista, guionista i escriptor Marc Solanes, que aquest divendres presenta el llibre “Las niñas de Elna”, un treball d’investigació sobre la besàvia de l’autor, Maria Ferrer Ferrer, combatent durant la Guerra Civil. Tot seguit, hem descobert el costat més íntim i personal de la ballarina, cantant i apassionada del flamenc, Noelia España, de l’entitat Dansa Jove, que aquest vespre presenta unes Nits de Música amb una sessió autobiogràfica. Hem acabat l’Info Setmanal fent un repàs a l’actualitat de la setmana amb la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Noelia España, de l’entitat Dansa Jove.

BUSCAR PER DIA

març 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius