Skip to content
Menu
Info Setmanal 14/03/2024

A l’Info Setmanal 621 hem comprovat en un reportatge l’alta ocupació que viuen els usuaris dels autobusos que van a Barcelona en les hores punta, amb Sergi Requena i Èrica Illescas, veïns i usuaris de l’autobús. Posteriorment, hem parlat sobre les activitats del 50è aniversari de la Penya Barcelonista amb el seu president, Joan Giménez, i el secretari, Ferran Mayor. A continuació, hem conegut en més detall la plataforma Dones X Can Mas i les activitats que organitzen, amb una de les seves membres, Montse Moleón. Tot seguit, hem conversat amb l’escriptora Carmen Chaguaceda, que presenta el seu llibre de relats “Demasiadas canciones que suenan a ti”. Després, hem descobert el projecte “Pedalem per l’Educació”, que tiren endavant els alumnes de 4t d’ESO de l’IE El Martinet, a favor dels estudiants del Senegal. N’hem parlat amb Elena Miralles, professora de secundària, i els alumnes Martina Beltrán, Sira Ferragut, Noah Moriana i Violeta Vecchietti. Més tard, hem parlat sobre el projecte de dansa “5 days to dance”, que endeguen els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Can Mas i que enguany està centrat en el maltractament i l’explotació infantil. Hem conversat amb els alumnes Blai González, Helena Velasco, Marc Peñarroya i Sarah Donkor, i Cira Garcia, professora del centre.

 

Foto: Elena Miralles, professora de secundària de l’IE El Martinet, i els alumnes de 4t d’ESO Martina Beltrán, Sira Ferragut, Noah Moriana i Violeta Vecchietti, impulsors del projecte “Pedalem per l’Educació”.

BUSCAR PER DIA

març 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius