Skip to content
Menu
Info Setmanal 25/01/2024

l’Info Setmanal 614 hem parlat de les VI Jornades de Memòria Històrica amb el regidor de Memòria Històrica, Óscar López, i Elena Vilalta, tècnica del CIP Molí d’en Rata. A continuació, hem conegut més detalls del protocol de conservació de l’art urbà a Ripollet amb el regidor de Cultura i Patrimoni, Roger Bayó, la cap de secció tècnica de l’Oficina de Patrimoni i Cultura de la Diputació, Teresa Reyes, i les tècniques del Laboratori de Conservació i Restauració de l’OPC, Núria Avecilla i Rosa M. Gasol. Seguidament, hem conservat sobre el mapa de creadores amb el tècnic de la Crida Cultural de Populus Labora, José Antonio Delgado, i Miquel Banyuls i Daniel Rosillo, membres del col·lectiu Uncommon. També hem parlat de la programació del pròxim semestre de l’Associació d’Espectadors amb Laura Dulcet, presidenta de l’entitat, i Xavier Gual i Rafael López, membres de l’AETMV. Finalment, hem rebut a l’estudi Cristina Sanhueza, Casto Barrionuevo i Nidia Estrada, membres de l’entitat Refugis per a gats. Hem acabat l’informatiu, com cada setmana, repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al dia”.

 

Foto: Óscar López, regidor de Memòria Històrica, i Elena Vilalta, tècnica del CIP Molí d’en Rata.

BUSCAR PER DIA

gener 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius