Skip to content
Menu
Info Setmanal 20/04/2023

A l’Info Setmanal 591, hem conegut tots els detalls de la programació d’actes de la diada de Sant Jordi amb Oriol Mor, regidor de Cultura; Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal; Laia Corbella, tècnica de normalització lingüística de l’Oficina de Català; Àngels Leiva, de Traça; Mireia Miralles, directora de l’Escola Municipal de Música, i Marcos Gayán, president de Centro Aragonés de Ripollet. A continuació, hem aprofundit en les novetats del 2n Festival de Narració Infantil, que organitza aquest dissabte l’IE El Martinet, amb Sílvia Garcia Font, cap d’estudis del centre educatiu. Més tard, hem conversat sobre la nova edició de l’Enfira’t, que organitza la Unió de Comerciants aquest cap de setmana, amb Sergi Vera, president de la UCR. Tot seguit, hem parlat del Gastrovinya que sortirà al carrer aquest cap de setmana, amb Clarisse Cavalcanti, de La Boteca, en representació dels expositors del Gastrovinya. A la part final de l’Info, hem conversat amb Josep Gabarra, cap de llista de la candidatura de Valents, que aquesta setmana han presentat la seva llista electoral. Hem acabat el programa repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: D’esquerra a dreta, Àngels Leiva, de Traça; Laia Corbella, tècnica de normalització lingüística de l’Oficina de Català; Oriol Mor, regidor de Cultura, i Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal.

BUSCAR PER DIA

abril 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

BUSCAR PER MES

Arxius