Skip to content
Menu
Info Setmanal 17/11/2022

A l’Info Setmanal 573, hem parlat de l’espectacle “Històries de la vinya”, que es realitzarà aquest dissabte a la tarda al Teatre Auditori i que commemora el centenari del Celler Cooperatiu de Ripollet, amb Jordi Giménez, director de la coral de la Societat Coral “El Vallès”, Agustí Carmona, membre de la Colla de Gitanes de Ripollet, i Alex Ponce, membre de Grallers dels Gegants de Ripollet. Seguidament, hem conversat sobre el crit de socors de la “Revista de Ripollet” per evitar el tancament de la publicació amb Jaume Sariol, president de l’Associació Ràdio Ripollet, i David Rúa, director de la “Revista de Ripollet”. Tot seguit, hem descobert les comunitats energètiques i els beneficis de l’energia solar fotovoltàica amb Ivan Capdevila, director de la consultoria ERF (Estudi Ramon Foch). A continuació, hem conegut la programació de la festa pel 42è aniversari del Centre d’Esplai l’Estel, que se celebra aquest diumenge, a la plaça del Molí, amb Abril Olivé i Celia González, monitores de l’esplai. Finalment, hem conversat amb el mag Joaquín Matas, que va aconseguir el “pase de oro” a la darrera edició del programa Got Talent, de Telecinco. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: David Rúa, director de la “Revista de Ripollet”, i Jaume Sariol, president de l’Associació Ràdio Ripollet.

BUSCAR PER DIA

novembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius