Skip to content
Menu
Info Setmanal 10/11/2022

A l’Info Setmanal 572, hem parlat de la Setmana de la Ciència a Ripollet que arranca aquest dissabte, 12 de novembre, amb Oriol Mor, regidor d’Educació, i Núria Escursell, enginyera aeroespacial. Tot seguit, hem conegut les activitats del 25è aniversari del Casal de Joves, que se celebren aquest dissabte a la tarda i vespre, amb Pablo López, regidor de Joventut; José María Sebastián, tècnic de Joventut, i Aleix Monzó, dinamitzador del Casal de Joves. A continuació, hem conversat amb el candidat a les municipals de l’any vinent de Junts per Catalunya, Josep Maria Andevert, acompanyat de Maite Palomeque, membre de la candidatura. Seguidament, hem repassat tots els detalls de la Caminada Popular Ripollet-Tibidabo-Ripollet, amb Raúl González i Jordi G. Pi, president i vicepresident del Centre Excursionista de Ripollet. Hem conversat també amb el viatger extrem i aventurer Sergio Buch, que torna a Ripollet Ràdio per explicar les seves experiències al NomadRaid al Sàhara del Marroc amb un Panda de fa 25 anys. Hem posat punt final a l’Info Setmanal amb la taula de premsa d’anàlisi de l’actualitat de Ripollet amb David Rúa, “Revista de Ripollet”, i Judit Josa, “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Oriol Mor, regidor d’Educació, i Núria Escursell, enginyera aeroespacial.

BUSCAR PER DIA

novembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius