Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 08/11/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 726.  Data d’emissió:  8 de novembre del 2022

  • BLOC MUSICAL: DAMES CENTENARIES EN EL 2022: Les actrius Katryn Grayson; Maria Casares i Ruth Roman (5 temes musicals).
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres següents: Allò que hi ha després del diumenge (d’Amaga i Anna Serrano. Sala Beckett. Sala de Dalt). Austràlia (de/dir.: Israel Solà. Sala Flyhard). Paraíso perdido (de Helena Tornero, a partir de l’obra de John Milton. Dir.: Andrés Lima. Teatre Romea). El Papa (d’Anthony McCarten. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadèmia). Notícia: Premi Nacional de Literatura Dramàtica a Josep Maria Miró per El cos més bonic que s’haurà trobat mai. Repàs cartellera: Obra Búho, de la Companyia Titzina Teatre, al Teatre Auditori de Ripollet (dia 18 Novembre), i Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Manresa; Sant Cugat del Vallès; Granollers; Barcelona i Temporada Alta de Girona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: El agua (Elena López Rueda); El cuarto pasajero (Álex de la Iglesia); As Bestas (Rodrigo Sorogoyen); La vida padre (Joaquín Mazón); Vasil (Avelina Prat); No mires a los ojos (Félix Viscarret); ¡Corten! (Michel Hazanavicius); Barbarian (Zach Cregger); Smile (Parker Finn); Black Adam (Jaume Collet-Serra); Amsterdam (David O. Russell); Bros. Más que amigos (Nicholas Stoller) i Lilo, mi amigo el cocodrilo (Will Speck i Josh Gordon). Films estrenats i no vistos: Hopper, el polloliebre; Edén; El oficio de aprender; L’immensità; Utama; Tolyatti a la deriva; Queso de cabra y té con sal; Al oriente; 13 exorcismos; Bardo, falsa crónica de unas cuantas verdades; Brainwashed:Sex-Camera-Power; El prodigio; Los pasajeros de la noche; Para entrar a vivir; One Piece Film Red; La forja de un campeón: La leyenda de Jem Belcher i Tutankamón: El último viaje. Cartellera: Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Showboat (Magnolia): cançó: After the Ball (música i lletres Charles K. Harris); Kiss Me Kate )(cançó: I Hate Men (música i lletres de Cole Porter); El amor nació en Paris (cançó: Smoke Gets in Your Eyes. Música de Jerome Kern. Lletra d’Otto Harbach. Totes tres cançons cantades per Kathryn Grayson). Orfeo (Música de Georges Auric. Tema: Orpheus and the Princess). Extraños en un tren (música de Dimitri Tiomkin. Tema: Suite).  No mires a los ojos (cançó: Más de la mitad. De i cantada per Amaia Romero). Smile (música de Cristóbal Tapia de Veer. 1 tema). ¡Corten! (música d’Alexandre Desplat. 1 tema). Lilo, mi amigo el cocodrilo (cançons de Benj Pasek i Justin Paul. Temes: Take A Look At Us Now, cantada per Javier Bardem i Shawn Mendes) i Rip Up The Recipe). I del musical: A Funny Thing Happened On The Way To The Forum (Golfus de Roma) (Música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: The House of Marcus Lycus i Bring Me The Bride. Original Broadway Cast, 1996).

BUSCAR PER DIA

novembre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius