Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 25/10/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 725 – data d’emissió: 25-10-2022

  • HOMENATGE A ANGELA LANSBURY – 2a part: El cinema (bloc de 6 temes musicals).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Màster Xof (amb Joan Pera. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 4 Novembre). Silencio (De/dir.: Juan Mayorga. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Zona inundable (de Marta Barceló. Dir.: Marta Gil Polo. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita).Viatge d’hivern (o quan Jelinek va deixar de tocar Schubert) (d’Elfriede Jelinek. Dir.: Magda Puyo. Sala Beckett. Sala de Baix). Orgull (a partir de Manyaga (relat fantàstic) (de Fiódor Dostoievski. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). Sólo llamé para decirte que te amo (de /dir.: Nelson Valente. L’Off La Villarroel). Notícies: I Congrés Internacional d’Espectadors de Teatre. Festival RBLS. Festival Berdache (Gender Art Festival). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films següents:  La huérfana (Primer asesinato) (William Brent Bell); La invitación (Jessica M. Thompson); Fall (Scott Mann); Halloween: el final (David Gordon Green); La chica salvaje (Olivia Newman); La piel del tambor (Sergio Dow); Un año, una noche (Isaki Lacuesta); Objetos (Jorge Dorado); Cerdita (Carlota Pereda); Los cinco diablos (Léa Mysius); Peter von Kant (François Ozon) i Mira como corren (Tom George). Films estrenats vistos i no comentats: Black Adam i Lilo, mi amigo el cocodrilo. Films estrenats i no vistos: El color del cielo; La promesa de Hasan; Utama; Unicorn Wars i Shin Chan y el misterio de la Acadamia Tenkasu). Noticies: Filmets (Badalona Film Festival) i Serializados a Filmin.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Comentari de la sèrie de Netflix: Monstruo: la historia de Jeffrey Dahmer i del film Blonde d’Andrew Dominik.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: El mensajero del miedo (1962) (música de David Amram. Tema: Main Title). En compañia de lobos (música de George Fenton. Tema: The Message and Main Theme). La bruja novata (cançó: The Age of Not Believing, música i lletres de Richard i Robert M. Sherman, cantada per Angela Lansbury. Tema nominat a l’Oscar). La bella y la bestia (tema: Beauty and the Beast. Música d’Alan Menken i lletra de Howard Ashman. Cantat per Angela Lansbury. Tema guanyador de l’Oscar). El regreso de Mary Poppins (cançó: Nowhere To Go But Up, música de Marc Shaiman. Lletra de Marc Shaiman i Scott Wittman. Cantada per Angela Lansbury i resta repartiment). La chica salvaje (cançó: Carolina (composta i cantada per Taylor Swift). Mira como corren (música de Daniel Pemberton. 1 tema). Blonde (música de Nick Cave i Warren Ellis. 1 tema). Del musical de teatre:  A Funny Thing Happened On The Way To The Forum (Golfus de Roma) (música i lletres: Stephen Sondheim. Temes: Free i Lovely (Original Broadway cast, 1962). I de les sèries de TV: Se ha escrito un crimen (música de David Bell. Tema principal) i Dahmer- Monster: The Jeffrey Dahmer Story (música de Nick Cave i Warren Ellis. 1 tema).

 

Dimart 1 de novembre NO HI HA PROGRAMA per festivitat de Tot Sants. Tornem el dia 8 Nov.

BUSCAR PER DIA

octubre 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius