Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 20/06/2022

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 717 –   data d’emissió: 20 de Juny del 202

  • Bloc musical inicial: CENTENARI DE L’ACTRIU DORIS DAY (11 temes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Una noche con ella (de/dir.: Juan Luis Iborra, amb Loles León. Teatre Condal). Romeu i Julieta (de William Shakespeare. Dramatúrgia Joan Yago. Dir.: David Selvas. Teatre Poliorama). Notícies: Xavier Albertí, Acadèmic de les Bones LLetres; Grup Focus i Comanegra creen nou premi literari de novel·la en català i sobre Barcelona. Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa, Barcelona. Repàs d’alguns dels espectacle mes destacats que es veuran en el proper Grec. Breu resum de festivals de teatre o musicals d’arreu Catalunya durant estiu. 30 juny: el muntatge Anything Goes en diversos cinemes.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors Fred Ward, Catherine Spaak i Jean-Louis Trintignant.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següentsElvis (Baz Luhrmann); El insoportable peso de un talento descomunal (Tom Gormican); Jurassic World: Dominion ( Colin Trevorrow); Top Gun: Maverick (Joseph Kosinski); Lightyear (Angus MacLane); Nosaltres no ens matarem amb pistoles (Maria Ripoll) i Ennio, el maestro (Giuseppe Tornatore). A les plataformes: El caso Villa Caprice (Bernard Stora); Un pequeño plan…como salvar el planeta (Louis Garrel). Films estrenats i no vistos:Tenéis que venir a verla; Estamos hechos para entendernos; La brigada de la cocina; Piedra noche; Rendir los machos i VivoRepàs cartellera: Breu repàs de títols destacats que s’estrenaran a l’estiu; Filmoteca de Catalunya (cicles Centenaris i Westerns i Mostra de Dones).
  • TEMES MUSICALS: Bloc Doris Day: Bandes sonores dels films següents (tots cançons cantades per Doris Day): El hombre que sabia demasiado (1956) ( Cançó: Whatever Will Be. De Jay Livingston i Ray Evans, premiada amb l’Oscar). Doris Day en el Oeste (Cancó: Secret Love, guanyadora de l’Oscar), i The Black Hills of Dakota i Just Blew in From The Windy City (totes 3, música de Sammy Fain. Lletres de Paul Francis Webster). Confidencias a medianoche (cançó: Roly Poly (de Doran / Lake). Ámame o déjame (cançons: I’ll Never Stop Loving You (Música de Nicholas Brodzky i Lletres de Sammy Cahn) i Love Me or Leave Me (Música de Walter Donaldson, Lletra de Gus Kahn); Mi marido se divierte (Cancó: Tunnel of Love (de Patty Fisher i Bob Roberts); I’ll See You In My Dreams (Cançó idem; Música d’Isham Jones i Lletra de Gus Kahn). Romance en alta mar (cançó: It’s Magic. Música de Jule Styne. Lletra de Sammy Cahn) i El amor no puede esperar (Cançó: It’s a Great Feeling – Música de Jule Styne i lletra de Sammy Cahn.  I també dels films: Vivamente el domingo (música de Georges Delerue. Tema: Main Title) El conformista (música de Georges Delerue. Tema: Il Conformista). Un hombre y una mujer (música de Francis Lai, lletra de Pierre Barouh. Cantada per Pierre Barouh i Nicole Croisille). Elvis (cançó: Trouble, cantada per Elvis Presley); Jurassic World: Dominion (música de Michael Giacchino. 1 tema); Lightyear (música de Michael Giacchino. 1 Tema). Hasta que llegó su hora (música d’Ennio Morricone. 1 tema). Dels musicalsA Strange Loop (música i lletres de Michael R. Jackson. Tema: Intermission Song. Original Broadway cast, 2021, musical guanyador del premi Tony al millor musical). Anything Goes (música i lletres de Cole Porter. Cançó: I Get A Kick Out You (cantat per Sutton Foster. Original Broadway cast, 2011).

 

ÚLTIM PROGRAMA DE LA TEMPORADA. MARXEM DE VACANCES.

RETORN: DIMARTS 13 de SETEMBRE … ATENCIÓ: CANVI DE DATA D’EMISSIÓ…

BUSCAR PER DIA

juny 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius