Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 13/06/2022

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 716 –   data d’emissió: 13 de Juny del 202

  • Bloc musical inicial: CENTENARI DE L’ACTRIU ELEANOR PARKER (6 temes).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Internacional (Idea i dir.: Anna Karansinska. Teatre Lliure de Gràcia). El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc (De: Josep Maria Miró. Dir.: Xavier Albertí. Teatre Romea). Una teràpia integral (de /dir.: Cristina Clemente i Marc Angelet. La Villarroel). Els secundaris (De: Bernat Cot i Laura Aubert. Dir.: Adrià Aubert. El Maldà). Cartellera: Ripollet (Concert Las Migas al Teatre Auditori); Terrassa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Rosa Griñon (actriu de doblatge); Ray Liotta (actor) i Julee Cruise (cantant).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següentsUn nuevo mundo (Stéphane Brizé); Maigret (Patrice Leconte); El comensal (Ángeles González Sinde); Life is Live: la gran aventura (Dani de la Torre); El perdón (Maryan Moghadan i Bentash Sanaeeha); El arma del engaño (John Madden); Mr. Wain (Will Sharpe) i El sastre de la mafia (Grahan Moore). Films estrenats, vistos i no comentats encara: Ennio, el maestro; Top Gun: Maverick i Jurassic World. Dominion. Films estrenats i no vistos: Red Cunt; Camino incierto; Juego de asesinos; Diarios de Otsoga; McCurry, la búsqueda del color; En otro lugar; Costa Brava, Líbano; Toscana; Memoria; Fantasías de un escritor; Jujutsu Kaisen O: la película; Finlandia; Regreso a Reims; Las gentiles; La voluntaria; Sin ti no puedo; Los jóvenes amantes; Tenor; Sundown; Marmaduke; Ninjababy i The Deer King (El rey ciervo). Repàs cartellera: Xiscnèfils (Cerdanyola del Vallès: Alcarràs). Filmoteca de Catalunya (cicle Abbas Kiarostami, Cinema i Jardí).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film: Todo a la vez en todas partes (Dan Kwan i Daniel Scheinert); Breu comentari dels premis Tony de teatre (entregats dia 12 Juny, premiats:  A Strange Loop; Company; The Lehman Trilogy; MJ. I comentari de les sèries de TV: The First Lady i Gaslit.
  • TEMES MUSICALS: Bloc Eleanor Parker: Bandes sonores dels films següents: Regreso a Peyton Place (Cançó: The Wonderful Season of Love. Música de Franz Waxman. Lletra de Paul Francis Webster. Cantada per Rosemary Clooney). El hombre del brazo de oro (Música d’Elmer Bernstein. Tema: Breakup). Cautivo del deseo (música d’ Erich Wolfgang Korngold. 1 tema). Scaramouche (Música de Victor Young. Tema: Pavane). Con él llegó el escándalo (Música de Bronislau Kaper. Tema: Main Title). Millonario de ilusiones (cançó: High Hopes, música de Jimmy Van Heusen. Lletra de Sammy Cahn. Cantat per Frank Sinatra).  I també dels films: Les Miserables (Música de Claude-Michel Schönberg. Lletres d’ Alain Boublil i Herbert Kretzmer. Tema: One Day More). Algo salvaje (Cançó: Loco de amor (Crazy for Love. Composta per David Byrne. Cantada per David Byrne i Celia Cruz). Life is Live: la gran aventura (cançó: Life is Live, de Opus); El sastre de la mafia (Música d’Alexandre Desplat. 1 tema). Todo a la vez en todas partes (música de Son Lux. 1 tema). Del musical: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: The Ladies Who Lunch, cantat per Patti Lupone. Premi Tony 2022, millor actriu secundària de musical. Original London cast, 2019). De les series de TV: Twin Peaks (cançó: Falling, música d’Angelo Badalamenti, Lletra de David Lynch. Cantat per Julee Cruise). Gaslit (música de Mac Quayle).

BUSCAR PER DIA

juny 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius