Skip to content
Menu
Dia Internacional de la Llengua Materna 21/02/2022

Per segon any, l’Oficina de Català i Ripollet Ràdio col·laboren en la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna amb l’emissió d’un programa especial en el qual alumnes de català de nivell elemental presenten temes musicals interpretats en llengües autòctones dels seus països.

Una desena d’alumnes dels cursos de nivell elemental de català que ofereix l’Oficina de Català van visitar Ripollet Ràdio el passat 9 de febrer. A més d’una visita als estudis i instal·lacions de l’emissora municipal, els estudiants van gravar el programa especial pel Dia de la Llengua Materna. En l’espai, els alumnes presenten cançons en diferents llengües que es parlen en els seus països d’origen, a més de traduir-ne algun fragment, explicar tradicions del seu país i evocar records que els desperta la seva música. En el programa especial del Dia de la Llengua Materna es podrà escoltar cançons en àrab, castellà (diversos dialectes sud-americans), penó (Veneçuela), guanxe (idioma autòcton de les Illes Canàries), nàhuatl (Mèxic i Centreamèrica), quítxua (Sud-amèrica), fabla o aragonès, llengua garífuna (Centreamèrica i el Carib) i romaní.

BUSCAR PER DIA

febrer 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

BUSCAR PER MES

Arxius