Skip to content
Menu
Info Setmanal 10/02/2022

A l’Info Setmanal 547, hem parlat sobre la jornada participativa centrada en la Festa Major que se celebrarà aquest dissabte amb Oriol Mor, regidor de Cultura, i Imma Anegas, membre de la Comissió de la Festa Major de Ripollet. A més, hem conversat sobre els cursos formatius per a joves ripolletencs del Projecte Singulars amb Lucía Giménez, tècnica de Ripollet Impulsa. Després, hem conegut el curs d’atenció sociosanitària per a persones dependents que organitza la Creu Roja amb César Martínez, coordinador de Creu Roja Ripollet-Cerdanyola-Montcada. Tot seguit, hem conversat sobre la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna amb Laia Corbella i Àngels Sorigué, tècniques de normalització lingüística de l’Oficina de Català de Ripollet. Hem avançat la sessió especial d’aquest vespre de Nits de Música, dedicada al compositor Stephen Sondheim, amb la presentadora de la sessió, Joana Raja. Finalment, hem parlat del 9è Certamen Fem Monòlegs amb el seu organitzador Xavi Cases, que servirà per recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple.

 

Foto: Imma Anegas, membre de la Comissió de la Festa Major de Ripollet.

BUSCAR PER DIA

febrer 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

BUSCAR PER MES

Arxius