Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 20/12/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 695 –  data d’emissió: 20-Desembre-2021

  • HOMENATGE A STEPHEN SONDHEIM (3ª part):  2 temes + 6 temes West Side Story)
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Red (de John Logan. Dir.: Guido Torlonia. Teatre Akadèmia). El gran comediant (de Joel Joan i Hèctor Claramunt. Dir.: Joel Joan. Teatre Goya). Guillermotta (Dramatúrgia i dirección: Jordi Prat i Coll. Sala Atrium). Hamlet Aribau (de William Shakespeare. Dir.: Oriol Broggi. Cinema Aribau). Les irresponsables (de Javier Daulte. Dir.: Sílvia Munt. La Villarroel). Família (im)possible (de / dir.: Carol López. Sala Flyhard). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: West Side Story (Steven Spielberg); La familia Bloom (Glendyn Ivin); Cerca de ti (Uberto Pasolini); Spencer (Pablo Larraín); El amor en su lugar (Rodrigo Cortés); Tres pisos (Nanni Moretti); Una librería en París (Sergio Castellitto); La tierra de los hijos (Claudio Cupellini); Silent Night (Camille Griffin); Antlers: Criatura oscura (Scott Cooper); Encanto (Jared Bush); Spider-Man: No Way Home (John Watts) i Cazafantasmas. Más allá (Jason Reitman). Films estrenats i no vistos: Alegría; Black Box; Clifford, el gran perro rojo; La familia perfecta; No mires arriba; Pedra pàtria; Cryptozoo; Demonic; Dios ¿por què eres tan idiota?: Eiffel; Mamá o papá; La historia de mi mujer; Resident Evil: Bienvenidos a Raccoon City; 30 días; Tengamos la fiesta en paz i 15 horas.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: West Side Story (música de Leonard Bernstein, lletres de Stephen Sondheim. Temes: Prologue; Jet Song; América; Quintet (Tonight); Something’s Coming i I Feel Pretty (original soundtrack film 2021). El amor en su lugar (tema: Without You (música i lletres de Rodrigo Cortés i Víctor Reyes); Una librería en París (Música d’Arturo Annechino. 1 tema) i Los cazafantasmas: Más allá (Música de Rob Simonsen. 1 tema). Dels musicals i obres de teatre següents: Company (Música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Another Hundred People. Original Broadway cast, 2006). Into the Woods (música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: No One Is Alone. Original Broadway cast, 1987). Família (Im)possible (2 temes. Autors no consignats). Cançó: La cançó dels vells amants (cançó de Jacques Brel, cantada per Guillermina Motta, de l’espectacle Guillermotta).

ATENCIÓ: Dia 25 DESEMBRE. 1 HORA ESPECIAL DE NADALES DE CINEMA AMB GENT DE L’ESPECTACLE. 10 matí.

Bones Festes. TORNAREM EL 10 DE GENER.

BUSCAR PER DIA

desembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius