Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 13/12/2021

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 694 –  data d’emissió: 13-Desembre-2021

  • HOMENATGE AL COMPOSITOR STEPHEN SONDHEIM,(2ª part): 5 temes
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Ramon Muntaner (cantautor i compositor); Lina Wertmuller (directora i guionista); Verónica Forqué (actriu), Anne Rice i Almudena Grandes (escriptores)
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Ballar (és l’únic que) ens salvarà (Dramatúrgia de Marc Artigau. Dir.: Marc Artigau i Aleix Fauró (El Maldà); Quixot (Espectacle de Titelles de la Companyia Bambalina, a partir de l’obra de Cervantes. Dir.: Carles Alfaro. Sala Versus Glòries). El nedador del mar secret (de William Kotzwinkle. Adaptació i direcció: Jumon Erra. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Prostitución (Dramatúrgia d’Andrés Lima i Albert Boronat, sobre textos de diferents autors. Dir.: Andrés Lima. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Casa (De/dir.: Lucía Miranda. Teatre Lliure – Gràcia). El Guardaespaldas  (musical amb llibret de Alexander Dinelaris, amb cançons de diversos autors. Dir.: Federico Bellone. Teatre Coliseum). Obres vistes però no comentades: Les irresponsables i Hamlet Aribau. Repas cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Terrassa; Badalona i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La casa Gucci (Ridley Scott); Lamb (Valdimar Jóhannsson); El lodo (Iñaki Sánchez); La hija (Manuel Martín Cuenca); Sis dies corrents (Neus Ballús); La vida era eso (David Martín de los Santos) i Querido Evan Hansen (Stephen Chbosky).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari sobre el film Finch (Miguel Sapochnik) amb Tom Hanks.
  • TEMES MUSICALS: Bloc Stephen Sondheim (tots els temes amb música i lletres de Stephen Sondheim): Assassins (tema: Another National Anthem (original cast recording, 1991), The Frogs (tema: Invocation and Instructions to the Audience (original Broadway cast, 2005). Road Show (tema: The Best Thing That Ever Has Happened) (Original The Public Theater cast, 2009). Follies (Tema: Losing My Mind (original Broadway cast, 1971). Film: Dick Tracy (cançó Sooner or Later, Oscar a la milllor cançó, cantada per Madonna). I de les bandes sonores dels films següents: La plaça del Diamant (tema: Cançó de la Plaça del Diamant. Música i lletra: Ramon Muntaner i Joan Ollé. Cantat per Ramon Muntaner). Film de amor y anarquia (Tema: Canzone Arrabbiata. Música de Nino Rota. Lletra de Lina Wertmuller. Cantat per Anna Melato). ¿Qué he hecho yo para merecer esto! (tema idem. Música de Bernardo Bonezzi). La hija (cançó La reina de las trincheras, de Vetusta Morla). Querido Evan Hansen (música i lletres de Benj Pasek i Justin Paul. Tema: Waving Through A Window. Cantat per Ben Platt). Finch (música de Gustavo Santolalla. 1 tema). I del musical El Guardaespaldas (1 cançó autor i títol no facilitat. Cantat per Mireia Mambo. Original Barcelona cast, 2021).

BUSCAR PER DIA

desembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius