Skip to content
Menu
Info Setmanal 18/11/2021

A l’Info Setmanal 538, hem parlat de la commemoració del 25N-Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i de la campanya ‘Unides contra totes les violències’ amb la regidora de Feminismes, Txell Caler. Després, hem conversat sobre la nova entitat Traça amb Àngels Leiva, Marta Casanovas i l’actor Diego Lorca. També hem parlat sobre la reobertura del Casal d’Avis amb Manuel Martínez i José Fuentes, president i vicepresident de la Junta del Casal. Hem conversat sobre la Cooperativa de Viviendas Tuteladas “El Pinetons” amb José Luís Fernández, un dels socis promotors de la Cooperativa. Més tard, hem conversat sobre la Setmana de la ciència amb Virgínia Calzada, química i col·laboradora de Ripollet Ràdio que presenta el programa “La ciència és Nostra” i que oferirà una xerrada soibre ciència la setmana vinent al Centre Cultural. En la recta final de l’Info, hem conegut detalls de la xerrada “Lluitar per la llengua, encara!”, que ofereix l’ANC amb Jaume Marfany, filòleg i president de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua, i Pau Vidal, filòleg, traductor i escriptor.

Foto: Manuel Martínez i José Fuentes, de la Junta del Casal d’Avis.

BUSCAR PER DIA

novembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius