Skip to content
Menu
Info Setmanal 07/10/2021

A l’Info Setmanal 532, hem connectat amb Paraguai per conversar amb els representants del CPA Ripollet, l’entrenadora Janet Ruiz, i els patinadors Carla Escrich, Clàudia Aguado i Llorenç Álvarez, aquests dos últims medalles de plata i d’or respectivament del Campionat del Món de patinatge artístic.

També hem parlat amb Eduard Ballesteros i Virgínia Calzada, membres del Grup d’Estudis Ripolletencs (GER) que ens han avançat les activitats que realitzaran durant les Jornades Europees de Patrimoni. Més tard, la directora del Centre de Formació d’Adults, Maria José de Haro, i el president de l’Associació Cultural Jaume Tuset, Juan José Puertas, ens han explicat les novetats d’aquest curs que acaba de començar.

Després del repàs a l’actualitat de Ripollet en les publicacions en paper, hem continuat amb una entrevista a Marcos Gayán, president del Centro Aragonés de Ripollet, que ens ha avançat els actes previstos per a aquest 12 d’octubre. L’escriptora ripolletenca Ainhoa Otero ens ha explicat com va anar fa uns dies la presentació a la Biblioteca del seu llibre ‘Destino huracán’.

I hem acabat l’Info amb Àngels Pujols, secretària de l’Aula d’Extensió Universitària de la gent gran de Ripollet, que ha fet un avançament de la temporada de conferències que tot just s’ha inaugurat.

BUSCAR PER DIA

octubre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius