Skip to content
Menu
Info Setmanal 04/02/2021

A l’Info Setmanal del 4 de febrer hem començat dedicant una entrevista extensa sobre la Setmana de l’educació especial, parlant amb Maria Mayer i Jordina Olarte d’Aspasur, així com amb Apadir i l’Associació Estel. Hem continuat parlant amb el món de la dansa, que continua reclamant que se’ls deixi reobrir i es reivindiquen com a servei essencial. Hem parlat amb Susanna Barea d’SB Dance i Carmina Malet, de l’Associació Bollywood Anaath. Hem continuat repassant l’actualitat amb Judit Josa del Ripollet al Dia i hem acabat la primera hora amb el repàs de les notícies d’esports i una entrevista amb el president del RUA, Ferran Corominas. A la segona hora hem parlat amb Antonio Rosa sobre les reivindicacions de la PAH, que es manifestarà aquest dissabte. Hem seguit entrevistant a César Martínez, coordinador de l’Assemblea de Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada, sobre la campanya de recollida de roba per als infants, i hem acabat conversant amb Àngels Leiva i Núria Gordo d’Acollim Cerdanyola i Ripollet sobre el seu servei de suport als tràmits virtuals a persones nouvingudes.

BUSCAR PER DIA

febrer 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

BUSCAR PER MES

Arxius