Skip to content
Menu
Info Setmanal 10/12/2020

A l’Info Setmanal del dijous 10 de desembre hem començat parlant amb Esther Arcarazo, secretària de la Unió de Comerciants de Ripollet, i Maricel Palau del Mercat Municipal sobre les diferents campanyes de cara a les compres nadalenques que s’acosten. A continuació hem seguit parlant de comerç, amb dues paradistes que participaran aquest cap de setmana de la primera edició del Merc’Art, el mercat d’artesania nadalenc que s’estrenarà a Ripollet. Hem acabat la primera hora entrevistant a Luís Tirado, portaveu del PSC, que ha criticat la falta de transparència i participació del govern municipal. A continuació hem repassat l’actualitat esportiva amb el nostre col·laborador Marc Mata, i la municipal amb David Rua de la Revista de Ripollet. Després amb Maria Castaño hem tractat la concentració que farà el col·lectiu Acollim Cerdanyola-Ripollet dissabte als Quatre Cantons sota el lema “Prou Murs”, i hem acabat parlant de música: primer amb Jordi Giménez de la Societat Coral “el Vallès” sobre el concert que faran diumenge al Teatre Auditori del Mercat Vell i després amb David Guardado i Vicente Páez, representants dels grups locals Bildelberg i Nosferadub, que actuaran al mateix equipament el dissabte.

BUSCAR PER DIA

desembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius