Skip to content
Menu
Info Setmanal 03/12/2020

A l’Info Setmanal d’aquesta setmana hem començat parlant amb el regidor Fran Sánchez sobre les ordenances de mobilitat i circulació aprovades al Ple Municipal de novembre, que regularan l’ús de vehicles com els patinets i limitaran la velocitat als 30 km/h al municipi, amb excepcions de 20 km/h i 10 km/h en funció dels carrers. Hem continuat escoltant l’entrevista a un grup de l’escola-institut Els Pinetons, que ens han presentat el seu projecte de construcció d’una caixa per fer adob. Hem seguit amb la secció d’esports, on hem pogut sentir una entrevista a Míriam López, directora general del gimnàs Bunkay, sobre la reobertura al sector esportiu. Hem acabat la primera hora parlant amb la regidora Meritxell Caler sobre la campanya de Nadal a Ripollet, que han presentat minuts abans de l’informatiu. A la segona hora hem parlat amb Lídia Virgil, del Fòrum Soterrem l’Autopista, sobre les reunions mantingudes amb la Generalitat i les propostes de soterrament, que fan recuperar l’optimisme als veïns del Pont Vell – Can Tiana. Hem continuat comentant l’actualitat municipal amb la Revista de Ripollet i Ripollet al Dia i hem acabat parlant amb Pere Padró, promotor de les catifes florals a Ripollet, sobre l’aprovació al Ple del suport a la declaració d’aquest art efímer com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

BUSCAR PER DIA

desembre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius