Skip to content
Menu
Ple Municipal 29/10/2020

El Ple Municipal va aprovar ahir dijous tots els punts de l’ordre del dia. Les festes locals per l’any vinent, que es celebraran els dies 24 de maig i 30 d’agost, per unanimitat; la caducitat de l’anterior i l’inici del nou contracte de concessió de l’aparcament de la plaça del riu Ripoll, amb el vot favorable de tots els grups excepte C’s que s’hi va abstenir; la modificació del preu públic de prestació del servei de menjador escolar, que s’encareix lleugerament, amb el vot favorable de totes les forces excepte C’s que s’hi va abstenir, i la constitució de l’Associació de Municipis per a l’Energia Pública, així com els seus estatuts, també amb l’abstenció de C’s i el vot a favor de les altres formacions.

També van passar tres mocions, totes elles per unanimitat: una del PSC en defensa del sector sanitari d’assistència primària, una altra de Ciutadans en suport al gremi d’hostaleria i una darrera, presentada d’urgència a proposta de les Associacions de Veïns, per demanar que els 18 municipis de la segona corona de l’AMB no paguin el tribut metropolità mentre no hi hagi equiparació de serveis.

El Ple va estar marcat per les noves restriccions i la situació de la COVID-19 al municipi. L’alcalde de Ripollet, José María Osuna, va recordar que la ciutadania té una gran responsabilitat en aquests moments i les institucions han de procurar “no deixar ningú enrere”.

BUSCAR PER DIA

octubre 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius