Skip to content
Menu
Especial coronavirus 27/06/2020

Darrer resum informatiu de programació especial de Ripollet Ràdio, de la quinzena setmana d’estat d’alarma pel coronavirus i segona de la represa. Al programa, es fa una compilació de les entrevistes realitzades al llarg de la setmana, on vam tenir a Casto Sorlí, arxiver municipal; Noe Almeida, d’Animales Ripollet; un reportatge sobre com va la recuperació de la ribera del riu Ripoll i la crònica del Ple de juny.

L’espai forma part de la programació especial coronavirus que l’emissora municipal ha ofert des del 14 de març i que ha comptat amb dos monogràfics diaris amb entrevistes a les 13 i 18 hores. Aquestes han estat fetes telemàticament connectant amb les cases o llocs de treball dels protagonistes. També s’han emès butlletins horaris de les 8 a les 22 h amb la darrera hora.
Han estat 107 especials, que, a través dels testimonis de desenes de persones, s’ha informat i analitzat una situació crítica que entre tots estem superant i que també ha despertat un esperit per superar barreres inesperades, posant-hi el doble d’amor, empatia i solidaritat, tot fent una ciutat amb un gran valor humà i social. A més, les entitats han tingut un paper essencial en fer més agradable el confinament, posant en primer pla el servei a la comunitat i fent de la cultura i l’esport elements indispensables en aquests moments. Des de la ràdio també hem fet tot el possible perquè la ciutadania seguís informada i connectada i els agraïm que ens hagin seguit.

Aquest últim especial s’acomiada amb l’himne d’aquesta difícil etapa que ens està tocant viure, Resitiré. Original del Duo Dinámico, la versió sel·leccionada està interpretada entre una trentena d’artistes, en benefici de Caritas. I com diu la tornada de la cançó, Resistiré. Continuïn resistint, perquè la vida ens ensenya que tot acaba: el bo té un final, però el dolent també.

Moltes gràcies!

BUSCAR PER DIA

juny 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius