Skip to content
Menu
Especial Coronavirus 04/05/2020

A l’informatiu especial de Ripollet Ràdio del dilluns, 4 de maig, parlem del Ple Municipal, celebrat el dia 30 d’abril per via telemàtica. Repassem els principals punts debatuts amb les veus de les diferents forces. Comencem parlant de la declaració institucional, per la qual els cinc partits amb representació municipal a l’Ajuntament de Ripollet: Decidim, PSC, C’s, ERC i Som es comprometen a treballar plegats per sortir de la crisi provocada per l’estat d’alerta i a tirar endavant un Pla de xoc econòmic i social, impulsat per una comissió de treball amb una àmplia representació de la societat local, que en un mes haurà de marcar les prioritats i modificacions en matèria d’hisenda local, cultura, activitats econòmiques i drets socials.
També recollim l’aprovació d’una modificació de partides de dos milions d’euros per fer front a despeses sobrevingudes per la gestió de la crisi del coronavirus.
Quant a mocions, se’n van discutir i aprovar dues: la primera perquè l’Estat desbloquegi la restricció de la despesa dels ajuntaments no endeutats, com el de Ripollet i una altra moció que censura a la monarquia per les presumptes irregularitats del rei emèrit.

Finalment, es va dedicar una bona estona a precs i preguntes, molts d’elles relacionades amb la crisi de la Covid-19.

L’espai forma part de la programació especial coronavirus de l’emissora municipal, que compta amb dos monogràfics diaris amb entrevistes a les 13 i 18 hores. Aquestes estan fetes telemàticament amb les cases o llocs de treball dels protagonistes. També s’emeten butlletins horaris de les 8 a les 22 h amb la darrera hora.

BUSCAR PER DIA

maig 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius