Skip to content
Menu
Especial Coronavirus 25/04/2020

Resum informatiu de Ripollet Ràdio de la sisena setmana de confinament pel coronavirus. A l’espai fem una compilació de les entrevistes realitzades al llarg de la programació especial. Dilluns,
20 d’abril, vam tenir a la 1a tinenta d’alcalde i regidora d’Economia, Persones, Serveis Municipals i Municipalització, Pilar Castillejo, sobre el nou calendari fiscal, a més del funcionament del consistori aquests dies i els serveis que ofereix a la ciutadania.

Dimarts 21 vam entrevistar a Jorge Pérez, president de l’entitat RipoLab, sobre les diferents iniciatives del col·lectiu maker durant la crisi pel coronavirus. Des de RipoLab pretenen fabricar un salvaorelles per a cada ripolletenc i ripolletenca, tot elaborat amb impressores 3D a partir de dissenys oberts.

Dimecres 22 feiem una prèvia del Sant Jordi a casa i dijous 23 d’abril una programació especial amb un concert de la Societat Coral “El Vallès”, un musical amb dedicatòries dels col·laboradors de la ràdio i un informatiu especial amb els protagonistes de la jornada. Poden escoltar els podcast a la web de la ràdio a la carta ripolletradio.cat.

Per acabar la setmana, el divendres, 24 d’abril, vam tenir a Toni Luque, president de l’entitat Proud LGTBI Ripollet, sobre el Dia de la Visibilitat Lèsbica que es celebra diumenge 26. Des de Proud han preparat un conjunt d’activitats a través de xarxes socials. També hem volgut conèixer la situació del col·lectiu durant el confinament.

La cloenda del resum informatiu ha estat l’emissió de la lectura del Sant Jordi a casa amb què Ripollet Ràdio s’afegia a l’activitat Sant Jordi al teu balcó. Va comptar amb la col·laboració  d’Helena Bea de La Careta, Alba Huerta de Descargolats, Elisabet Vilalta d’Amics del Teatre i Diana Serrano del Comitè de Dones de Ripollet. Es tracta del conte “La princesa cavaller” de Sònia Moll, que explica que les dones no volen ser com les princeses dels contes.

BUSCAR PER DIA

abril 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius