Skip to content
Menu
Informatiu especial #SantJordiaCasa

L’especial informatiu #SantJordiaCasa, realitzat per l’equip d’informatius de Ripollet Ràdio cadascú des de casa seva i no des de peu de carrer, com és habitual per la diada de Sant Jordi, vol posar la cultura com a protagonista en un Sant Jordi tan especial com el d’enguany. Per començar hem entrevistat a Oriol Mor, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Ripollet, per parlar sobre el programa d’aquest any i com s’ha preparat un Sant Jordi tan peculiar. A continuació hem pogut escoltar un reportatge amb les veus d’alguns dels autors ripolletencs que han presentat algun llibre des del passat Sant Jordi. Hem continuat entrevistant a Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal, per parlar sobre el funcionament d’aquest equipament aquestes setmanes i les activitats que han preparat pel dia d’avui. Hem continuat coneixent l’experiència de les llibreries que participen de la iniciativa “Llibreries obertes”, i hem acabat entrevistant a Raquel Picolo, escriptora i mestra d’escriptura creativa, i escoltant un poema musicat de Salvador Espriu.

BUSCAR PER DIA

abril 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius