Skip to content
Menu
Especial Coronavirus 18/04/2020

Resum informatiu de Ripollet Ràdio de la 4a i 5a setmana de confinament pel coronavirus. A l’espai fem una compilació de les entrevistes realitzades al llarg de la programació especial: Meritxell Caler, 3a tinenta d’alcalde i regidora d’Ocupació, Empresa i Comerç, Inclusió, Feminismes i Salut Pública, sobre les mesures del govern municipal per ajudar a les famílies, comerços i empreses de la ciutat, amb motiu de la crisi del coronavirus. També sobre com el confinament agreuja la vulnerabilitat de les dones en risc de maltractament i els mecanismes establerts per fer-hi front; Ignasi Giménez Renom, president del Consell Comarcal i alcalde de Castellar del Vallès, sobre la línia gratuïta de suport emocional atesa per psicòlegs que ha muntat l’ens comarcal. També sobre les targetes moneder socials dels beneficiaris del menjador escolar i sobre com la comarca haurà de fer front a crisi, entre altres; Héctor Pérez, infermer de l’UCI de Vall d’Hebron, sobre la situació als hospitals, les mesures de prevenció i com viuen aquests dies els sanitaris; Toni Santiago, cantautor i professor de música, sobre la seva nova cançó “Potser serà demà”, que parla sobre el coronavirus, així com sobre com viu el confinament la comunitat educativa; Joan Nonell, president d’Amics del Teatre, sobre la situació de l’entitat durant el confinament i la seva campanya a xarxes #teatrealsofà; Joan Giménez, delegat del Banc de Sang a Ripollet, sobre la campanya de donació que s’ha fet aquesta setmana i les mesures extraordinàries que es prenen a causa de la crisi de la Covid-19. Iolanda Maurici, de la Coordinadora Obrim Fronteres, sobre les exigències de l’entitat de regularització de les persones migrades arran dels problemes que pateix el col·lectiu durant la crisi pel coronavirus. A l’entrevista Maurici explica que la coordinadora ha plantejat aquestes exigències al govern central i diverses forces polítiques del Congrés ja s’hi han sumat i, per últim, Montserrat Pijoan, coordinadora de les guàrdies de les farmàcies de Ripollet, per parlar del repartiment de mascaretes subministrades per la Generalitat i de com han viscut i patit les farmàcies la crisi sanitària. Tanca el programa la cançó “Falling in love”, d’Elvis Presley, que aquesta setmana cantava i dedicava en viu el president d’Amics de Teatre, Joan Nonell, a les 8 del vespre, als treballadors i treballadores del CAP I des del seu balcó, davant del centre sanitari. De fons els aplaudiments i els ocellets del parc d’Anselm Clavé, en un preciós document sonor.

BUSCAR PER DIA

abril 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius