Skip to content
Menu
Especial Coronavirus 04/04/2020

Resum de la 3a setmana de confinament pel coronavirus. A l’espai fem una compilació de les entrevistes realitzades al llarg de la programació especial: Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca Municipal de Ripollet, sobre els serveis que ofereix l’equipament aquests dies de confinament, el servei d’eBiblio de consulta de tota mena de documents electrònics i el nou carnet temporal; Sergi Semper, president de la UCR, sobre la nova plataforma que permet als comerços seguir venent aquests dies de confinament, la situació dels seus associats arran de la crisi pel coronavirus i les ajudes que reben les petites empreses per part dels governs, que l’entitat creu insuficients; Pablo León, conductor de la línia e4, la més popular. Ens parla sobre la disminució d’utilització del transport públic arran la crisi del coronavirus i els canvis d’hàbits i la relació amb els usuaris; Helena Bea, representant del Comitè de Dones de Ripollet, sobre l’acció de protesta realitzada contra la violència masclista; els professors dels instituts de Can Mas i Lluís Companys, Xavi López i Raúl Prieto, que aquests dies fabriquen material de protecció per als sanitaris amb impressores 3D, dins el projecte “Coronavirus makers”; César Martínez, coordinador de l’assemblea de Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet-Montcada, sobre la feina que estan fent els tècnics i el voluntariat de l’ONG amb motiu de la crisi sanitària del coronavirus; i hem acabat amb l’agraïment de la Policia Local als nens de Ripollet, amb un missatge directe als que fan anys, a qui cada dia dediquen el so de les seves sirenes i la versió rock de la cançó “Resistiré”, que canten entre diferents artistes i que ha esdevingut viral i un himne per resistir el confinament.

BUSCAR PER DIA

abril 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius