Skip to content
Menu
Ple Municipal 30/01/2020

El Ple Municipal de Ripollet va aprovar ahir tots els punts previstos a l’ordre del dia, que incloïen l’aprovació del projecte de renovació dels fanals afectats per la corrosió i la millora lumínica a Ripollet i el projecte d’impermeabilització de l’edifici del Poliesportiu Municipal. També van aprovar-se les tres mocions que van presentar-se, a càrrec de PSC i Decidim, de Ciutadans i del PSC. Abans de començar la sessió es va guardar un minut de silenci en memòria de Manolo Muñoz, qui va ser regidor del PSC durant setze anys a l’Ajuntament i que va morir el passat 5 de gener.

Pel que fa a la renovació dels fanals afectats per la corrosió i la millora de la il·luminació als carrers, un projecte amb un preu de contracte de 89.802,91 € (IVA inclòs), es va aprovar amb els vots favorables de Decidim, PSC i ERC. SOM Ripollet i Ciutadans, que va reclamar un estudi integral, s’hi van abstenir. L’alcalde, José María Osuna, va defensar que el projecte està basat en un estudi recent i que la millora lumínica d’altres zones, com el carrer de Sant Sebastià, estan contemplades en la reforma d’aquests carrers.

L’aprovació del projecte d’impermeabilització de l’edifici del Poliesportiu, que afecta especialment a les oficines, amb un cost de 69.850,13 € (IVA inclòs) i que s’efectuarà també durant aquest any, va tirar endavant amb el vot favorable de totes les forces excepte SOM Ripollet, que va votar-hi en contra.

Van aprovar-se també les tres mocions presentades. La primera va presentar-se conjuntament pel PSC i Decidim, que van plantejar dues mocions similars que a darrera hora van fusionar-se, sobre el rebuig a la supressió dels jutjats per violència contra la dona a Cerdanyola, que seria traslladat a Sabadell. Aquesta moció va rebre el suport unànime del consistori. La segona moció, per la salvaguarda i defensa del pardal, presentada per Ciutadans, adhereix l’Ajuntament de Ripollet a la celebració del Dia Mundial del Pardal (20 de març) i sol·licita un protocol d’actuació a l’equip de Biologia de la Conservació de la Universitat de Barcelona per protegir i salvaguardar aquesta espècie que està veient disminuïda la població. Va ser aprovada amb el vot favorable de totes les forces i l’abstenció de SOM Ripollet. També es va aprovar una moció d’urgència, presentada pel PSC, per demanar a la Generalitat parar la llei 13/2015 d’ordenació del sistema d’ocupació i del SOC, amb els vots favorables de totes les forces excepte ERC, que va votar en contra.

BUSCAR PER DIA

gener 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius