Skip to content
Menu
Ple Municipal 23/01/2020

El Ple Extraordinari del dijous, 23 de gener, va aprovar la creació de la nova comissió de la Festa Major, amb el vot favorable de totes les forces presents (Decidim, PSC, ERC i SOM). Aquesta comissió serà l’encarregada d’organitzar la Festa Major de Ripollet els propers anys.

La comissió estarà formada, a més de pel president (posició que recau en el regidor de Cultura) i el secretari o secretària (empleat de l’Ajuntament), per un grup de fins a 25 persones que actuaran com a vocals. Seran un regidor del grup polític de l’equip de govern, una persona en representació de cadascun dels quatre grups polítics de l’oposició (si ho consideren), sis representants d’entitats culturals, quatre representants d’entitats juvenils, dos representants d’entitats esportives, un representant de les Associacions de Veïns, un represeentant de les AFA, un representant del comerç local, un representant de la taula de diversitat funcional i quatre persones residents a Ripollet a títol individual.

El Ple, convocat d’urgència, va aprovar primer la declaració d’urgència i la renúncia del cobrament per assistència al ple extraordinari, amb l’únic vot contrari del PSC que va argumentar la normativa aprovada al primer ple de la legislatura i la feina requerida per part dels regidors per justificar el cobrament. Cap dels tres regidors de Ciutadans, que van excusar la seva presència, va ser present al Ple.

BUSCAR PER DIA

gener 2020
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius