Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/10/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 630 – data d’emissió: 7-10-2019

  • RECORD MUSICAL DE LA SOPRANO JESSYE NORMAN.
  • ANIVERSARIS: 30 Anys de la estrena de Batman de Tim Burton.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb  Laura Dulcet, Oriol Olivé i Eulàlia Umbert, membres de l’Associacó d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, per presentar la presentació del primer trimestre de la temporada 26 (2019-2020).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films: Litus (Dani de la Orden); Quien a hierro mata (Paco Plaza); Mientras dure la guerra (Alejandro Amenábar); Padre no hay mas que uno (Santiago Segura); Ad Astra. Hacia las estrellas (James Gray); Capítulo II (Andy Muschietti). Ghostland (Pascal Laugier); Joker (Todd Philips); El hotel a orillas del rio (Hong Sang-Soo); El cocinero de los últimos deseos (Yojiro Takita); Viento de libertad (Michael Bully Herbig); Objetivo: Washington (Ric Roman Waugh); Fast & Furious: Hobbs and Shaw (David Leitch).
  • ESTRENES DE TEATRE: Comentaris: sobre inici del festival Temporada Alta de Girona. De la temporada del Gran Teatre del Liceu i de la estrena de l’espectacle Messi (Cirque du Soleil). Crítiques de les obres: Falaise (Baro d’Evel. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Casting Giulietta (de/dir: Juan Carlos Martel Bayod. Teatre Lliure – Gràcia). Casa de nines – 20 anys després (de Lucas Hnath. Dir.: Silvia Munt. Teatre Romea). Así bailan las putas (dir. Pau Roca. Espai escènic Joan Brossa). Vaselina (de Gabriele di Lucca. Dir.: Sergi Belbel. La Villarroel). Breu apunt de: La pequeña tienda de los horrores (Teatre Coliseum)
  • TEMES MUSICALS: De les obres: La belle Hélène (opereta de Jacques Offenbach. Tema: On me nomme Hélène la Blonde (cantada per Jessye Norman). Opereta El Rap penat (de Johan Strauss. Tema: Overture). Little Shop of Horrors (música d’Alan Menken. Lletres de Howard Ashman. Tema: Downtown (original Broadway cast, 1982).   De les bandes sonores del films següents: Ad Astra.Hacia las estrelles (Tema idem. Música de Max Richter). Joker (Cançons: Send in the Clowns (lletra i música de Stephen Sondheim) i That’s Life (de Dean Kay Thompson) totes dues cantades per Frank Sinatra. Batman (música de Danny Elfman. Tema: Main Title).

BUSCAR PER DIA

octubre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius