Skip to content
Menu
Info Setmanal 03/10/2019

Aquesta setmana ha començat la temporada de l’Info Setmanal en un nou horari, els dijous de 18 a 20 h. Hem començat parlant amb el regidor Pablo López i José María Sebastián sobre l’estrena de l’skatepark dels Pinetons amb la Festa Scooter Jove. Hi haurà masterclass i competicions de best trick. Després hem parlat amb Reyes Muñoz, regidora de Serveis Socials, sobre el fet que L’Ajuntament rebutja la reclamació d’Endesa, que vol cobrar la llum a les famílies vulnerables o que el consistori es faci càrrec de 200.000 euros que diuen que se’ls deu. Endesa, fins i tot, amenaça amb tallar la llum a 200 famílies, tot i estar amparades per la llei. En la part positiva, aquest setmana hem sabut que l’Ajuntament ha signat el conveni amb la Generalitat sobre la residència, que s’ha acordat que tingui 100 places, la majoria concertades. A continuació hem entrevistat Josep M. Vinyes i Josep Grau, de l’ANC de Ripollet, sobre la concentració en commemoració de l’1 d’octubre. Als parlaments de l’acte, l’entitat convocant, l’ANC, va reclamar “la fi dels tacticismes i partidismes que impedeixen la unitat de l’independentisme”.

A la segona hora hem parlat amb l’Aleix Monzó de l’Esplai l’Estel, que celebra aquest dissabte la 13a Nit Jove, i hem connectat amb la plaça del Molí on el Comitè de Dones ha convocat una nova concentració per protestar contra els feminicidis, i hem parlat amb elles sobre els nous actes que estan preparant. Després hem entrevistat a Gerard Giménez, dels Grallers de Ripollet, per parlar sobre el nou gegantó, la Trobada Gegantera de diumenge i el 10è aniversari de Grallers. Per acabar hem entrevistat la nova presidenta de l’AETMV, Laura Dulcet, i Rafael López de Nits de Música. Després d’un sonat 25è aniversari, l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell estrena una nova temporada i també nova presidenta. Aquest nou curs també prenen protagonisme les Nits de Música, que fan 20 anys. I una setmana més, hem repassat l’actualitat amb les revistes: la Revista de Ripollet i Ripollet al Dia.

BUSCAR PER DIA

octubre 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius