Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 13/05/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 621 – Data d’emissió: 13.5.2019

  • ANIVERSARIS: Audrey Hepburn hauria complert 90 anys. Inauguració exposició: Intimate Audrey a Brussel·les.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb  Jordi Sans (director) i Marta Colomina (actriu) del muntatge teatral Bodas de Sangre, que es farà al Centre Parroquial de Ripollet, els dies 18, 19 i 25 de Maig (muntatge d’Amics del Teatre).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actriu Doris Day.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films: El bailarín (Ralph Fiennes); De la Índia a Paris en un armario de Ikea (Ken Scott) i Los hermanos Sisters (Jacques Audiard). Films estrenats i no vistos: Compulsión; Familia sumergida; El increible finde menguante; La intervención; Time Trail; Pokemón: Detective Pikachu; Vivir deprisa, amar despacio; Ruben Brandt, col·leccionista i La tragèdia de Peterloo. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès, Filmoteca, Maldà; Icaria, Docs Barcelona Festival; Saló Series Hospitalet. Notícia: Comença 72ª edició del Festival de Cinema de Cannes.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: Ovelles (de/dir.: Carmen Marfà i Yago Alonso. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 16/5). Els Ocells (A partir de la obra d’Aristòfanes. Dramatúrgia: Joan Yago. Dir.: Israel Solà. Sala Beckett). Dogville (De Lars Von Trier. Adaptació: Paul Miró i Sílvia Munt. Dir.: Silvia Munt. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Todas las noches de un dia (d’Alberto Conejero. Dir.: Luis Luque. Teatre Goya). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola dels Vallès; Terrassa, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:   De Les bandes sonores dels films següents: Desayuno con diamantes (tema: Moon River, musica de Henri Mancini, lletra de Johnny Mercer. Cantat per Audrey Hepburn. Cancó guanyadora de l’Oscar). Robin y Marian (tema: Love Theme. Música de John Barry. Cantat per Audrey Hepburn). La novia (Tema: Nana del caballo (lletra de Federico Garcia Lorca. Cantat per Carmen Paris).  El hombre que sabia demasiado (versió 1956. Cancó: Whatever Will Be (Que serà, serà), de Jay Livingston i Ray Evans; cantat per Doris Day. Cancó guanyadora de l’Oscar). Calamity Jane (tema: Secret Love. Música: Sammy Fain. Lletra: Paul Francis Webster. Cantada per Doris Day. Cançó guanyadora del Oscar). De la India a Paris en un armario de Ikea (cançó: Send Them To Spain, cantada per Ben Miller). Los Hermanos Sisters (música d’Alexandre Desplat. Temes: The Sisters Brothers i At Home With Mum. Dolor y gloria (Música d’Alberto Iglesias. Tema: El primer deseo). The Tunnel of Love (Tema: The Tunnel of Love (de Patty Fisher i Bob Roberts, cantant per Doris Day), Love Me or Leave Me (tema: Love Me or Leave Me, música: Walter Donaldson; lletra de Gus Kahn, cantat per Doris Day). I del musical: Tot el que no ens vem dir (música de Miquel Tejada. Lletra d’Alicia Serrat. Tema: Dos estranys. Original Barcelona cast, 2018).

BUSCAR PER DIA

maig 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius