Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 29/04/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 619 – data d’emissió: 29-4-2019

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de l’actriu Jennifer Jones.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Mia y el león blanco (Gilles de Maistre); La profesora de parvulario (Sara Colangelo); Mentes brillantes (Thomas Lilti); Dobles vidas (Olivier Assayas); Lo dejo cuando quiera (Carlos Theron); Identidad borrada (Joel Edgerton); Gracias a Dios (François Ozon); El día que vendrà (James Kent); La espia roja (Trevor Nunn) i Gloria Bell (Sebastián Lelio). Films estrenats i no vistos: After: Aquí empieza todo; A la vuelta de la esquina; Bikes; Buñuel en el laberinto de las tortugas; Donbass; El joven Picasso; El parque mágico; La importància de llamarse Oscar Wilde; Los Fixies: amigos secretos; La llorona; La pequeña Suiza; Leto; Sin piedad; Quiero comerme tu pàncreas; Terra Willy: Planeta desconocido; Vengadores: Endgame i El hijo del acordeonistaRepàs de cartellera: Xicsnefils de Cerdanyola del Vallès; Phenomena; Maldà; BCN Film Fest i D’A Film Fest.; Filmoteca; Boliche; Icària; Verdi i concerts d’Ennio Morricone en Madrid i Bilbao.
  • L’HORA DELS ÁDÉUS: Mort dels intèrprets: Bibi Andersson; Seymour Cassel i Ken Kercheval i del director Larry Cohen.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: El despertar de la primavera (musical de Duncan Sheik. Adap. musical: David Pintó. Dir.: Marc Vilavella. Teatre Victoria). Je suis narcissiste (opera bufa. Música de Raquel Garcia Tomás. Dir. Marta Pazos. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). El jardín de los cerezos (d’Anton Txekhov. Dir.: Ernesto Caballero. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Gran). Sàpiens (de Roc Esquius. Dir.: Sergi Belbel.  Teatre Auditori de Ripollet (dia 3 maig); El temps que no tindrem (musical d’Alicia Serrat, amb música de Dani Campos. El Maldà). El somriure a peu d’escala (de Henry Miller. Dir.: Ramon Simó. Espai Lliure). Bomber(s) (de Jean-Benoît Patricot. Dir.: Jordi Vila. Teatre Akadèmia). Laberint Striptease (dramatúrgia i direcció: Roberto G. Alonso, a partir de varies peces de Joan Brossa. Escenari Joan Brossa). Com els grecs (de Steven Berkoff. Dir.: Josep M. Mestres. Teatre Lliure de Gràcia.  Pendents de comentar: Un, ningú i cent mil (Biblioteca de Catalunya) i Jacuzzi (Sala Flyhard). Repàs cartellera: Ripollet; Sabadell, Viladecans i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Duelo al sol (música de Dimitri TIomkin, 1 tema); Madame Bovary (música de Miklos Rozsa. Tema: Waltz). La canción de Bernardette (música d’Alfred Newman. Tema: Suite). Lo dejo cuando quiera (Cançó: El humo. Canta: Lola Indigo). Identidad borrada (música de Saunder Jurraans i Danny Bensi. Tema: Between Us). Érase una vez en América (música d’Ennio Morricone. 1 tema). Cinema Paradiso (música d’Ennio Morricone. 1 tema). Sonrisas de una noche de verano (música d’Erik Nordgreen. 2 temes). Sigue vivo (música de Bernard Herrmann. Tema: Main Tittle).  I del musical:  El temps que no tindrem (música de Dani Campos, lletres d’Alicia Serrat. Temes: Un món gairebé idèntic a aquest i Nadie me conoce. Cantats per Mariona Castillo i Joan Camps).

BUSCAR PER DIA

abril 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius