Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 08/04/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 618 – data d’emissió: 8-4-2019

  • ANIVERSARIS: Ahir Francis Ford Coppola va complir 80 anys.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb CONXITA CASANOVAS, directora del Bcn Film Festival, que celebrarà la 3ª edició entre el 22 i el 30 d’abril.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres següents: La Gioconda (opera d’Amilcare Ponchielli. Dir.: Pier Luigi Pizzi. Gran Teatre del Liceu). Señora de rojo sobre fondo gris (De Miguel Delibes. Dir.: José Sámano. Teatre Romea). Abans (de /dir.: Daniel J. Meyer. Off Villarroel). La zanja (de Titzina Teatro. De/dir.: Pako Merino i Diego Lorca. La Villarroel). Repàs de cartellera: Ripollet; Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques dels films següents: Conociendo a Astrid (Dir.: Pernille Fischer Christelsen). 7 raons per fugir (Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras); Asher (Michael Caton-Jones); Cementerio de animales (Kevin Kolsch i Dennis Widmyer) i Un pueblo y su rey (Pierre  Schoeller). També critica del concert: The World of Hans Zimmer (Palau Sant Jordi). Films estrenats i no vistos: Identidad robada; La canción del padre; Mentes  brillantes; Zaniki; ¡Shazam!, i Taiko Film. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Phenomena; Yelmo; Filmoteca i Maldà.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Comentari del film La sombra del pasado (Florian Henckel Von Donnersmarck).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: El Caballero oscuro (música de Hans Zimmer. Versió simfònica publicada en el CD, The World of Hans Zimmer); La importància de llamarse Oscar Wilde (música de Gabriel Yared. Tema: The Happy Prince). Conociendo a Astrid (cançó: Springa, cantada per Ane Brun). El Padrino (música de Nino Rota. Tema: Valsos , en versió d’Esteve Molero i la Cobla Marinada). La sombra del pasado (música de Max Richter. Tema: The Mind’s Eye). De la obra de teatre: Akelarre (tema: El romanticisme vist des de copa Tampax  i compresa. Música i lletra de Gerard Sese. Canten: The Feliuettes. Barcelona original cast, 2019). Cançó: Poses (cantada i composta per Rufus Wainright).

 

TORNAREM EL DIA 29 D’ABRIL

BUSCAR PER DIA

abril 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius