Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 18/02/2019

EL SETE ART DE TALIA – num.  611 – Data d’emissió: 18-2-2019

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Xavier Caballé i Miquel Estapé, director i autor respectivament de l’obra de teatre Leila, que es representarà a Ripollet, els die 213 i 24 de Febrer.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actor Bruno Ganz.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: La dona pantera (a partir del teatre de Josep Palau i Fabre. Dir.: Marc Chornet. Escenari Joan Brossa). La dansa de la venjança (de Jordi Casanovas. Dir.: Pere Riera. La Villarroel). La bona persona de Sezuan (de Bertolt Brecht. Dir.: Oriol Broggi. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallés; Viladecans i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Alita: ángel de combate (Robert Rodriguez); The Prodigy (Nicholas McCarthy); La clase de piano (Ludovic Bernard); Cambio de reinas ( Marc Dugain) i La escuela de la vida (Nicola Vanier). Films estrenats i no vistos: Cafarnaum; Bomb City; Perdiendo el Este; En veu alta (també A viva voz); Feliz dia de tu muerte 2 i El candidato. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallés; Actes Exposició Kubrick. Notícia: Breu repàs nominacions premis Oscar (entrega 24 febrer).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals següents: Infiltrado en el KKKlan (música de Terence Blanchard. Banda sonora nominada a l’Oscar. Varios temes). Pan y tulipanes (Musica de Giovanni Venosta. 1 tema). El cielo sobre Berlín (música de Jürgen Kniefer. Tema: La cathedrale des livrres). The Ballad of Buster Scruggs (Cançó  nominada a l’Oscar: When a Cowboy Trades for Wings (de David Rawlings i Gilliam Welch). El regreso de Mary Poppins (cançó nominada a l’Oscar: The Place Where Lost Things Go (Música de Marc Shaiman. Lletres de Scott Whittman i Marc Shaiman. Cantat per Emily Blunt). El Blues de Beale Street (banda sonora nominada al’Oscar. Música de Nicholas Britell. Varios temes). Del musical: La jaula de las locas (música i lletres de Jerry Herman.  Temes: Overtura i Somos lo que somos (versió castellana de Roser Batalla i Roger Peña. Original Barcelona cast, 2018). Obra: La bona persona de Sezuan (fragment, versió catalana del TNC, Barcelona 2019).

BUSCAR PER DIA

febrer 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius