Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 11/02/2019

EL SETÈ ART DE TALIA – num. 610 – data d’emissió: 11-2-2019

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb l’actor JORDI RICO, un dels protagonistes de l’obra teatral La tendresa, actualment representant-se al teatre Poliorama.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de l’actor Albert Finney; de les actrius Rosenda Monteros i Julie Adams; dels cineastes: Jonas Mekas i Penny Marshall. I del director teatral Salvador Tàvora.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Tres idénticos desconocidos (Tim Wandle); Maria, reina de Escocia (Josie Rourke) i High Life (Claire Denis). Films estrenats i no vistos: Beast; Sofia; La clase de piano; Jefa por accidente; The Prodigy; White Boy Rick; Trinta lunes; La Lego película 2; Michelangelo i reposició film El Reino. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Vallès; Verdi, Phenomena, Filmoteca, CCCB i actes exposició Kubrick a Casa Elizalde.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Kingdom (Agrupación Señor Serrano, vista per mi al Grec-2018, i actualment en funcions al Teatre Lliure- Sala Fabià Puigserver); Pocahontas o la verdadera historia de una traviesa (creació, direcció i interpretació de Bárbara Mestanza. Sala Beckett – Sala de Dalt); Qui ets? (de Marius Serra. Dir.: Joan Arqué. Espai Lliure); Davant la jubilació (reposició al teatre Lliure de Gràcia). Vista i no comentada, pendent: La bona persona de Sezuan (TNC). Repàs de cartellera: Ripollet (espectacle Dolce vita del Mag Lari, al Teatre Auditori de Ripollet, divendres 15); Cerdanyola del Vallès; Sabadell; Terrassa; Manresa; Sant Cugat del Vallès i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Black Panther (música de Ludwig Goransson, varios temes, i cançó: All the Stars (de Kendrick Lamar i altres, tant la banda sonora com la cançó estan nominats al 0scar); La mujer y el monstruo (música de Henry Mancini, tema: The Monster Gets Mark); Tom Jones (música de John Addison, tema: Main Title); Dos en la carretera (música de Henri Mancini, tema: Main Title) i Annie (música de Charles Strousse, lletres de Martin Charnin. Tema: Let’s Go To the Movies (cantat per Aileen Quinn, Ann Reinking i Albert Finney). I de les obres de teatre següents: Quejio (Música i lletra: Salvador Távora. Tema: Dame la guadaña, cantat per Salvador Távora i cors); La tendresa (música incidental de Fernando Velázquez); Qui ets? (cançó: Quiet d’Albert Pla). Alhucema (Música de Salvador Távora i Vicente Sanchis. Lletra de Salvador Távora. Tema: Una paloma blanca (cantat per Salvador Távora).

BUSCAR PER DIA

febrer 2019
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

BUSCAR PER MES

Arxius