Skip to content
Menu
Info Setmanal 22/06/2018

Hem començat l’Info coneixent com va anar el ple extraordinari celebrat el dijous 21 de juny. Una polèmica sessió, amb un únic punt en l’ordre del dia, en relació a la municipalització del servei de l’aigua i a la seva gestió a través de la mercantil Genera, mitjà propi, SL. Un punt que finalment no va tirar endavant i que posa en entredit la municipalització de la resta de serveis.

Tot seguit, hem parlat amb Josep Maria Vinyes, coordinador de Ripollet per la Independència, sobre la xerrada que han organitzat dilluns al voltant de la situació jurídica actual dels exiliats i presos polítics. Un acte a càrrec de Jordi Manyà, professor de la UB i coordinador jurídic de l’ANC.

La primera hora de programa l’hem acabat conversant amb David Fontanals, regidor de Participació, Patrimoni i Memòria Històrica, qui ens ha parlat, entre d’altres temes, de les novetats del Mercat de la Vinya de la Festa Major 2018, que enguany vol obrir-se encara més a la participació local.

També hem convidat als nostres estudis al regidor de Cultura i Joventut, Oriol Mor, per presentar-nos la Harry Potter Week, que durant tota la setmana vinent oferirà activitats culturals al públic juvenil, així com de la cloenda del Passaport petit, una iniciativa posada en marxa enguany per atreure públic infantil i premiar els més constants.

I avui també hem parlat de música i ho hem fet amb Jordi Giménez (foto), director de l’Escola de música de la Societat Coral El Vallès i director musical de les dues seccions corals, qui ens ha parlat de la setmana concertant que ha celebrat l’escola i del concert d’estiu que tindrà lloc aquesta tarda (22 de juny, a les 19 h) al Teatre Auditori.

I hem acabat parlant, com no, de la revetlla de Sant Joan amb els responsables de les dues propostes de revetlla més destacades per celebrar a Ripollet la nit més curta de l’any. D’una banda, la segona edició de la festa de l’Aresta i d’altra, una revetlla amb més tradició, la del Centro Aragonés de Ripollet.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu i hem fet una ullada a les xarxes socials i a la resta de publicacions locals.

BUSCAR PER DIA

juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius