Skip to content
Menu
Info Setmanal 15/06/2018

Hem començat l’Info de Ripollet Ràdio d’avui parlant del premi Electrocat que han guanyat els estudiants de Grau Superior d’automoció de l’Institut Palau Ausit. Han vingut a explicar-nos el seu projecte els estudiants Jordi Codina i Óscar Martín i els professors Roger Ubía i Jonathan Malo (foto). A continuació, hem entrevistat Joan Fandos, president del PDECAT Ripollet i, des d’aquesta setmana, també candidat a l’alcaldia d’aquesta formació per a les eleccions municipals del 2019.

Santi Sanginés, president de l’Associació Musical Kanyapollet, ens ha presentat la jornada “Ripollet per la llibertat d’expressió”, que se celebrarà aquest diumenge i reunirà artistes de diverses disciplines. Ha vingut acompanyat d’algun d’ells: Musta FM i Lester.

Hem acabat el programa parlant amb Marta Pi, responsable de Gent Gran del Centre d’Esplai La Gresca, perquè l’entitat ha preparat un Casal d’estiu per a gent gran. I també hem convidat als estudis de Ripollet Ràdio Joan Ramon Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, per parlar d’òpera i de diferents iniciatives i projectes que tenen en marxa.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata

BUSCAR PER DIA

juny 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius