Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 07/05/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 584 – data d’emissió: 7-5-2018

  • ANIVERSARIS:  50 anys del Maig del 68. 60 anys de l’estrena del film Vértigo. 80 anys de l’estrena a Broadway del musical I Married An Angel.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obresEl Llibertí (d’Eric-Emmanuel Schmitt. Dir.: Joan-Lluís Bozzo. Teatre Poliorama). Goldilocks (de Jaume Viñas. Dir.: Júlia Barceló. Sala Atrium). Aquests cinc anys (musical de Jason Robert Brown. Dir.: Marc Vilavella. El Maldà). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Viladecans; Sabadell, Terrassa i Barcelona. Notícies: Censura de Facebook al teatre Tantarantana pel cartell de la obra Masticar hielo. Seminari a La Central sobre Sarah Kane i el seu teatre. Traspàs de direcció al teatre Versus, que es converteix en Sala Versus Glòries.  Estrena de la obra EL Métode Gronholm a Londres.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsRoman J. Israel, Esq. (Dan Gilroy); Mi querida cofradía (Marta Díaz de Lope Díaz); 7 días en Entebbe (José Padilha); Manifesto(Julian Rosefeldt) i Lucky (David Carroll Lynch). Films estrenats i no vistosAmante por un díaAmor a medianoche12 valientesRebelde entre el centenoSexpack i Supermaderos-2Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès; Verdi, Boliche, Phenomena, Filmoteca; Concert sobre Juego de tronos al Palau Sant Jordi. Notícies: Palmarès Festival D’A. Palmarès Premis Platino del cinema Iberoamericà. Premi Princesa d’Astúrias a Martin Scorsese.  Final de l’exposició de Terry O’Neill a la Filmoteca.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals dels films següents:  Camelot (música de Frederick Loewe; lletres d’Alan Jay Lerner. Tema: The Lust Month of May);Siete novias para siete hermanos (música de Gene De Paul, lletres de Johnny Mercer. Tema: Spring, Spring, Spring). Milou en Mayo (Música de Stephane Grappelli. Tema: Milou); The Last Five Years (Música i lletres: Jason Robert Brown. Tema: Goodbye Until Tomorrow / I Could Never Rescue You). Lucky (cançó: I See a Darkness (composta i cantada per Johnny Cash). 7 dias en Entebbe (música de Rodrigo Amarante. 1 tema). Vértigo (música de Bernard Herrmann. Tema: Love Theme). Dels musicals següentsI Married An Angel (música de Richard Rodgers. Lletres de Lorenz Hart. Tema: Spring Is Here. Original Broadway cast, 1938). Knickerbocker Holiday (música de Kurt Weill. Lletres de Maxwell Anderson. Tema: May in January. Gravació 2012). Dear World (música i lletres de Jerry Herman. Tema: The Spring of New Year. Original Broadway cast, 1969). The Last Five Years (música i lletres: Jason Robert Brown. Tema: A Summer in Ohio. Original Broadway cast, 2002).  Los Miserables (música i lletra d’Alain Boublil i Claude Michel Schoenberg. Adaptació castellana de Plácido Domingo, Jr., i Maria D. Gregory. Tema: Un dia más (original Madrid cast,1993).

BUSCAR PER DIA

maig 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius