Skip to content
Menu
Info Setmanal 04/05/2018

Hem començat l’Info parlant de medi ambient, concretament, de dues activitats que ajuden a promoure la seva cura i coneixement del nostre entorn: “Cultiva’t Ripollet”, que tindrà lloc aquest diumenge, 6 de maig, i “Explora el teu parc”, que ha aterrat de nou al municipi aquesta setmana. N’hem parlat amb la Rosa Moragas i la Marta García, tècniques de Medi Ambient de l’Ajuntament de Ripollet.

El PP Ripollet ha presentat en roda de premsa un nou balanç dels temes que entren a la seva oficina d’atenció al ciutadà. Hem parlat amb el regidor i portaveu, Víctor Diéguez, i les membres de la junta Francina Sau i Cristina Lozano.

Hem iniciat la segona hora del programa entrevistant un grup de 14 alumnes de l’Institut Can Mas, que han composat un rap feminista i ens l’han cantat en directe. També hem conegut el nou espai social Àgora Ripollet, amb Sergio Linares, secretari, i Alfredo Cano, membre. Han organitzat, aquest divendres, 4 de maig, una xerrada amb l’Associació Catalana per a la Integració del Cec. També ens aproparem a aquesta entitat de la mà de Meritxell Aymerich, que n’és responsable de comunicació.

Hem acabat conversant amb Montse Fisas, directora del Centre de Formació d’Adults Jaume Tuset, i Juanjo Puertas, president de la seva Associació Cultural. Els 40 anys del centre i els treballs dels tallers que s’hi imparteixen són els protagonistes d’una exposició al Centre Cutural.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

maig 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

BUSCAR PER MES

Arxius