Skip to content
Menu
Info Setmanal 27/04/2018

Hem començat l’Info d’avui amb Mireia Folguera, que ens ha portat la crònica del ple ordinari d’aquest mes d’abril, que va tenir lloc ahir al vespre. Després, hem rebut Josep Gabarra, regidor de Ciutadans, formació que va presentar una moció sobre el sistema de recollida de residus i que es va aprovar. Hem parlat d’aquest acord i del moment que viu el grup un any abans de les eleccions municipals.

Hem parlat d’ocupació amb Antonio Quesada (foto), coordinador de l’àrea de Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Ripollet, dels diferents programes ocupacionals que es posen en marxa des del Patronat i de la seva incidència en el municipi.

La setmana vinent torna el punt de lloguer de bicicletes, R-Bici, un servei d’èxit durant els mesos estivals. Hem entrevistat el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, per conèixer tots els detalls d’aquesta temporada.

Des de la Unió de Comerciants de Ripollet ens han presentat el tercer concurs “El Parany a l’Aparador”, que comença la setmana vinent, dirigit als infants del municipi. També hem parlat de Txi Kung i de les activitats de l’associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de Ripollet. I hem acabat el programa parlant de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, aquest cap de setmana, amb Juan López, d’Epidemic Dance Show.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius