Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/04/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 582 – data d’emissió: 23-4-2018

  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Èdip (de Sófocles. Dir.: Oriol Broggi. Teatre Romea). Master Class (de Terrence McNally. Dir.: Marc Montserrat-Drukker. Teatre Borràs). Jesus Crist Superstar (musical d’Andrew Lloyd Webber i amb lletres de Tim Rice. Dir.: Massimo Romeo Pipparo. Teatre TÍvoli). Mala broma (de Jordi Casanovas. Dir.: Marc Angelet. Sala Muntaner). El hilo de Ariadna (Creació de El Teatro de los Sentidos. El Polvorín de Montjuïc, comentari de l’espectacle vist 15 anys enrere). Totem(espectacle del Cirque du Soleil. Dir.: Robert Lepage. Carpa a l’Hospitalet de Llobregat). Repàs de cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès, Terrassa, Viladecans i Barcelona.Notícies: Premis Europa de Teatre a Jeremy Irons i Isabelle Huppert. Carrer a la Barceloneta per a Pepe Rubianes. Jordi Casanovas prepara una obra de teatre sobre el cas judicial de La Manada. Novetats sobre alguns llibres i revistes de teatre.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsProyecto Rampage (Brad Peyton); Un lugar tranquilo (John Krasinski); La casa torcida (Giles Paquet-Bremer); Isla de perros(Wes Anderson); Custodia compartida (Xavier Legrand) i Sergio & Serguei (Ernesto Daranas Serrano). Films estrenats i no vistos i encara a la cartelleraBailando la vidaCada díaEl príncipe encantadorFireworksGas the Arabs9 dedosLas leyes de la termodinámicaMatar a JesúsSanz: lo que fuí es lo que soyNunca estamos solosEl buen maestroCariño, yo soy túEl justicieroHearstone: corazones de piedraJuego de ladrones, el atraco perfectoLeo da Vinci: Misión Mona LisaLa delgada línea amarillaMarea humana; Verano  de una família en TokyoPablo, apóstol de CristoRabbit School: Los guardianes del huevo de oro i Miss DalíRepàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallés; Filmoteca. Notícies: Palmarès del Festival de Cinema de Màlaga. Festivals en marxa o a punt: BCN FEST., al Verdi. 15ª Festival Clam; 24ª Mostra de Cinema Llatinoamericà de Lleida i Festival D’A de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  Dels musicals originalsAn American in Paris (música de George Gershwin; lletres d’Ira Gershwin: temes: I Got Rhythm i S’Wonderful. Original Broadway cast, 2015). A Litle Night Music (versió catalana: Petita música nocturna. Música i lletres de Stephen Sondheim. Cancó: Elogi a les dones (cantada per Jordi Boixaderas. Original Barcelona cast, 2001). Espectacle: Totem (creació Cirque du Soleil. Tema: Terre Meure). De les bandes sonores originals dels films següentsJesus Crist Superstar (música d’Andrew Lloyd Webber. Lletres de Tim Rice.Tema: Gethsemane (I Only Want To Say, cantat per Ted Neeley). Isla de Perros (música d’Alexandre Desplat. Tema: End Titles). Sergio & Serguei (cançó: Nathalie (de i cantada per Gilbert Becaud). Un pequeño romance (música de Georges Delerue. Terma: Main Title).

BUSCAR PER DIA

abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius