Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/04/2018

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 581 – Data d’emissió: 16-4-2018

  • ANIVERSARIS: Centenari del naixement de l’actor William Holden.
  • L’ENTREVISTA DEL DIAAmb l’actor JOAN CARRERAS, arran de l’estrena de la obra de teatre BULL (de Mike Bartlett. Dir.: Pau Roca. La Villarroel) i també com a protagonista del film Miss Dalí (de Ventura Pons).
  •  L’HORA DELS ADÉUS: Mort del productor Josep Anton Pérez Giner i dels directors Milos Forman i Vittorio Taviani.
  • ESTRENES DE CINEMACrítiques dels filmsCampeones (Javier Fesser); Alma Mater (Philippe Van Leeuw); El Cairo Confidencial (Tarik Saleh); El viaje de sus vidas (Paolo Virzi); Inmersion (Wim Wenders); Barbara (Mathieu Amalric); Pacific Rim: Insurrección (Steven D. Deknight); Peter Rabbit (Will Gluck) i Ready Player One (Steven Spielberg). Notícia: Inici BCN Film Festival (als Verdi).
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Fang (de i interpretada per Quim Girón – Mercat de les Flors); Medea (d’Eurípides i Sèneca. Dir.: Lluís Pasqual. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). L’Empestat (de Jordi Oriol. Dir.: Xavier Albertí. Sala Beckett) i Que rebentin els actors (de/dir.: Gabriel Calderón. TNC –Sala Tallers). Repàs cartellera: Ripollet; Sant Cugat del Vallès; Terrassa, Viladecans i Barcelona. Notícia: Kathleen Turner actua a Londres.
  • TEMES MUSICALSDe les bandes sonores originals dels films següentsPicnic (música de George Dunning. Tema: Love Theme); El mundo de Suzie Wong (música de George Dunning. Tema: Main Title); Míss Dalí (música de Joaquím Badia,1 tema);  Ragtime (música de Randy Newman. 1 tema); Alguien voló sobre el nido del cuco (Música de Jack Nitzsche. 1 tema). Buenos días Babilonia (Música de Nicola Piovani, 1 tema); El Cairo confidencial (música de Kristen Linder, 1 tema); Ready Player One (música d’Alan Silvestri, tema: The Oasis). De l’espectacle de circTotem (tema: Omeo Kayo, no consta autor). Cançó: Chapeau Bas (composta i cantada per Barbara, inclosa al film Barbara).

BUSCAR PER DIA

abril 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

BUSCAR PER MES

Arxius