Skip to content
Menu
Info Setmanal 23/02/2018

Hem començat l’Info d’avui parlant del Ple Ordinari d’aquest mes de febrer, que va tenir lloc ahir al vespre. Hem conegut els punt i, especialment, les mocions aprovades, de la mà de Mireia Fogluera.

Tot seguit, hem parlat de la primera trobada ciutadana de la Taula de Diversitat Funcional amb Josep Maria Tatché (foto), secretari de Política Municipal d’Esquera Republicana de Catalunya Ripollet i membre de la taula.

Manolo Martínez, tècnic de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, ens ha presentat la campanya “A l’hivern tampoc ens oblidem de tu” i altres projectes que té en marxa l’entitat.

Hem començat la segona hora del programa amb Joan Gorchs, nou president d’Acció Fotogràfica Ripollet, entitat que diumenge presentarà la seva nova junta de forma oficial en un acte al Centre Cultural. A continuació, hem entrevistat la Marta Buxó, una de les responsables del Centre d’Esplai La Gresca, responsable de la nova Jugatecambiental al Parc de Massot.

Hem acabat l’info d’avui parlant amb Antonio Cordobés, president de la Peña Flamenca La Macarena, que demà dissabte celebra el Dia d’Andalusia amb un festival flamenc al Teatre Auditori.

I, com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva, de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

febrer 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

BUSCAR PER MES

Arxius