Skip to content
Menu
Info Setmanal 09/02/2018

Avui, hem començat l’Info parlant amb Ramon Costa (foto), que ha estat el Defensor de la Ciutadania a Ripollet durant més d’una dècada. Amb ell, hem fet balanç de tots els seus anys al càrrec i hem mirat cap al futur d’aquesta figura al municipi.

Els Diables de Ripollet són una de les entitats més implicades en els actes de Carnaval i és, en gran part, gràcies a ells, que la llegenda del Cabraboc continua passant-se de generació en generació. Ricardo Domínguez, president de l’entitat, ens ha explicat la importància que té aquesta festivitat per a la colla.

Hem dedicat la segona hora de l’Info a la cultura, però, com no podia ser d’una altra manera, tenyida de Carnaval. Hem tingut amb nosaltres Jordi Giménez, director musical de l’Escola de Música de la Societat Coral “El Vallès”, que demà participa a la rua i, a més, ha celebrat aquest dies la seva Setmana Concertant.

Hem conegut una mica més Josep Manel Requena, nou president d’AFOCER, entitat que té en marxa un parell d’exposicions a Ripollet, una d’elles de temàtica carnavalesca. I, hem acabat l’Info, amb la nova incorporació a aquest temps de festa i disbauxa: Gitanes Ripollet. Hem entrevistat el ballador i assajador Agustí Carmona.

I, com sempre, durant el programa, hem repassat d’altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva.

BUSCAR PER DIA

febrer 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

BUSCAR PER MES

Arxius