Skip to content
Menu
Info Setmanal 19/01/2018

Avui hem començat l’Info parlant amb Raquel Lafuente. Ella és advocada del Col·lectiu Ronda i forma part de l’equip que coordina una campanya de difusió per ajudar les víctimes de l’amiant. L’Ajuntament de Ripollet dóna suport a aquesta campanya i, per això, també hem conversat amb David Fontanals, regidor de Patrimoni i Memòria Històrica.

José Vilacañas, representant de la PAH Ripollet-Cerdanyola, va ser a Madrid quan la plataforma va presentar la Llei d’emergència habitacional en famílies vulnerables. Avui ens ha explicat tots els detalls.

També hem rebut la visita d’algunes de les persones que faran possible que aquest cap de setmana celebrem la 125a Festa de Sant Antoni Abat. Ens han acompanyat el pregoner d’enguany, Joan Giménez, i el portador de la bandera, Salvador Garcia.

Hem entrevistat l’escriptor local Roger Castro (foto), que ha publicat la seva primera novel·la “La trascendencia de tres lágrimas”, i hem acabat l’Info parlant d’escacs i del Club d’Escacs Ripollet, que ha iniciat una campanya de difusió sobre aquest esport per tal de rebre nous socis. Ens ho ha explicat Joel Iglesias, membre de la junta.

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

gener 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius