Skip to content
Menu
Info Setmanal 12/01/2018

Avui, hem començat l’Info parlant dels acords del Ple ordinari de desembre, celebrat el passat 22 de desembre. Entre els punts destacats hi ha l’aprovació del Pressupost municipal de 2018. Per parlar-ne, hem entrevistat la tinenta d’alcalde, Pilar Castillejo.

Joan Ramón Gordo, president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, ens ha presentat la programació d’espectacles que l’entitat ha preparat pel segon trimestre de la temporada 2017/18. Es presentarà al públic aquest divendres 12 de gener, al Teatre Auditori, en un acte obert i gratuït, a les 21 h.

Al programa d’avui també hem rebut la visita d’Oriol Pont, Agustina Seguin, Abril Moreno i Aleix Tejada, alumnes de sisè de Primària l’escola Anselm Clavé, que ens han explicat quina va ser la col·laboració del centre amb l’última edició de La Marató de TV3. La història de la seva implicació va començar als anys ’90. Els ha acompanyat la seva tutora, Elia Gil.

També ens han acompanyat Montse Fisas, directora del CFA Jaume Tuset, que tothom coneix com a “escola d’adults”, i la Montse Castellví, una de les fundadores del centre, que aquest curs celebra el seu 40è aniversari.

Hem acabat l’Info parlant d’un altre aniversari. En aquest cas, dels 50 anys de la fundació del Club Handol Ripollet. Precisament, aquest divendres comencen els actes de celebració: una trobada del comitè d’àrbitres de la Federació Catalana d’Handbol, al Centre Cultural, a les 20 h. Ens ha acompanyat el president del club, Albert Jordana (foto).

Com sempre, durant el programa, hem conegut altres notícies de la setmana en format més breu, així com la crònica esportiva de la mà de Marc Mata.

BUSCAR PER DIA

gener 2018
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius