Skip to content
Menu
Info Setmanal 09/06/2017

Avui hem començat l’Info parlant amb la primera tinent d’alcalde, Pilar Castillejo, perquè aquest vespre començarà al pati del Centre Cultural un cicle de cinema a la fresca, un dels set projectes presentats pels estudiants de secundària del municipi en el marc dels pressupostos participatius. Castillejo ens ha parlat d’aquest i de la resta de projectes que ja comencen a veure la llum.

Més tard hem conversat amb Josep Maria Vinyes, de Ripollet per la Independència, entitat que ahir al vespre va organitzar al Centre Cultural el Pacte Local pel Referèndum, document al qual s’han subscrit els partits polítics sobiranistes i un bon nombre d’entitats de Ripollet.

Hem acabat la primera hora de l’Info amb Imma Prat (foto), de Decidim Ripollet, perquè ens donés més detalls de l’acte de celebració dels dos anys de legislatura que la coalició realitzarà diumenge a les dotze del migdia davant el Centre Cultural.

A la segona hora de l’Info hem parlat amb l’Inma Anegas, de l’AFA Pinetons, qui ens ha desvetllat detalls de la festa de final de curs de l’escola Els Pinetons d’aquesta tarda, però també del seu projecte de convertir-se en institut escola.

A l’Info d’avui també hem conversat amb Toni Abad, cap de la unitat d’equipaments del PAME, sobre la festa de cloenda de l’esport escolar que tindrà lloc demà al matí al Poliesportiu, però també de la nova temporada de la piscina descoberta i de l’esplai del PAME.

També ha visitat els nostres estudis Antonio Olaya i Manuel Montero, president i tresorer, respectivament, de l’Associació de Veïns de Can Vargas, entitat que demà celebra el seu dinovè aniversari amb una sèrie d’activitats que s’allargaran durant tot el dia. I per últim, ens han acompanyat membres de la Unió de Comerciants de Ripollet i del Gremi d’Instal·ladors, per parlar-nos de la nova edició del Comerç al carrer, que tindrà lloc aquest diumenge.

BUSCAR PER DIA

juny 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius